2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Ο Γ. Ζαμπούκης ανακοίνωσε υποψήφιο που ανήκει σε άλλη παράταξη – Η διάψευση του ίδιου

Ανεξήγητη αυθαιρεσία από την παράταξη Ζαμπούκη καθώς στη λίστα των νέων υποψηφίων του ανακοίνωσε και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νίψας κ. Αντώνη Παντελίδη, ο οποίος ως γνωστόν προσχώρησε στην παράταξη “ΑΡΧΗ” του Σταύρου Σταυράκογλου.

Ο κ. Παντελίδης απέστειλλε δήλωση διάψευσης προς όλα τα ΜΜΕ με την οποία θέλει να ξεκαθαρίσει πως δεν ανήκει στο δυναμικό της παράταξης Ζαμπούκη και καλεί τους συμπολίτες του να μην “παρασυρθούν από παραπληροφορίες και να εμπιστεύονται τις επίσημες πηγές ενημέρωσης”.

Επιπρόσθετα, ο κ. Παντελίδης ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα από την παράταξη ΑΡΧΗ του Σταύρου Σταυράκογλου μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Παντελίδη αυτούσια:

“Επιθυμώ να διαψεύσω κατηγορηματικά την ανακοίνωση της παράταξης ” Δήμος για όλους” του απερχόμενου δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννη Ζαμπούκη, που αναφέρει ότι θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την εν λόγω παράταξη.

Πρόκειται για μια ανακριβή πληροφορία, που έχει ως σκοπό τη δημιουργία σύγχυσης και αρνητικών εντυπώσεων για το πρόσωπό μου. Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ¨”ΑΡΧΗ” του κ. Σταύρου Σταυράκογλου, έχοντας σαφείς θέσεις, στόχους και προτεραιότητες για την Δήμο μας.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να μην παρασυρθούν από παραπληροφορίες και να εμπιστεύονται τις επίσημες πηγές ενημέρωσης.

Συνεχίζω τον αγώνα μου για την Νίψα που είναι η αγαπημένη ιδιαίτερη πατρίδα μου, πάντα με διάθεση προσφοράς προς τους συμπολίτες”.

Related posts

Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς στην ενδοχώρα μη νόμιμων μεταναστών

admin

Ανακοίνωση της ΑΝΑΣΑ, για τον ορισμό του κ.Αραμπατζή στην θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

admin

Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας: “Η τοπική κοινωνία δεν ανέχεται εμπαιγμούς, αντιφάσεις, διγλωσσίες & κυρίως κοροϊδία”

editor
02/05/2024 20:29