30 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης: Σε 48 εγκυμονούσες του Έβρου δόθηκαν «Baby Kits»

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεωςανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και και την Τράπεζα EUROBANK διένειμαν σε 48 εγκύους γυναίκες της Επαρχίας μας «Baby Kits» με είδη και τρόφιμα για βρέφη, σύμφωνα το Πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα, υλική υποστήριξη νεογεννήτων-βρεφικών πακέτων (Baby Kits)» που υλοποιείται στην ακριτική μας περιοχή.

Αυτή είναι η 6η φορά από τον Ιούνιο του 2021 μέχρι σήμερα που η Τράπεζα EUROBANK στηρίζει μέσα από την πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους νέους και μελλοντικούς γονείς που ζουν μόνιμα στον Νομό Έβρου,αλλά και στα ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Συνολικά στα δυο χρόνια που διαρκεί το πρόγραμμα έχουν ωφεληθεί 174 νέες οικογένειες της ακριτικής μας Μητροπόλεως.

Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και την Διοίκηση της Τραπέζης EUROBANK για την φροντίδα τους για την αντιμετώπιση του μεγάλου δημογραφικού προβλήματος που ταλανίζει την Χώρα μας και που ολοένα γίνεται οξύτερο.

Related posts

Οι ασφαλισμένοι που μπορούν να συνταξιοδοτηθούν έως και 9 χρόνια νωρίτερα

editor

Συνελήφθησαν 2 άτομα οι οποίοι εντοπίστηκαν να έχουν αφαιρέσει προϊόντα και εργαλεία από κατάστημα

admin

Καβάλα: Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων

editor
30/04/2024 14:17