27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Χειροπέδες σε 12 άτομα στην ΑΜΘ για διακίνηση & κατοχή ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 28-6-2023 έως και 5-7-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Καβάλας και Δράμας, δέκα (10) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν έντεκα ξεχωριστές δικογραφίες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τρείς οικίες και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, συνολικά 22,41 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 20,55 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αναμειγμένης με καπνό, 55,5 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 38 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τέσσερις θρυμματιστές, ένα τσιγάρο κάνναβης και μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ).

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν τρείς ημεδαποί και δύο αλλοδαποί σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης, ένας ημεδαπός στην Κομοτηνή, δύο ημεδαποί σε περιοχές της Καβάλας και τέσσερις ημεδαποί στη Δράμα.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δώδεκα υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τα Τμήματα Ασφάλειας Κομοτηνής, Καβάλας και Δράμας και το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

Related posts

Τέσσερις συλλήψεις για υποβάθμιση περιβάλλοντος στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας

editor

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και την ανάδοχο εταιρεία η σύμβαση για την κατασκευή της νέας γέφυρας Κομψάτου

editor

Οι Φέρες αποχαιρέτισαν χθες τον Χρήστο Χατζημάγιογλου, που “έφυγε” από την ζωή

editor
27/04/2024 20:52