2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

ΠΓΝΑ: Στην εντατική διασωληνωμένη η 70χρονη που έδεσαν & λήστεψαν

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένη νοσηλεύεται η 70χρονη γυναίκα, από το χωριό Κυριακή – Σουφλίου, η οποία τα ξημερώματα της Κυριακής δέχθηκε επίθεση από δυο άνδρες, όταν εισέβαλαν στο σπίτι της με σκοπό να την ληστέψουν.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες και για καθαρά προληπτικούς λόγους. Η εικόνα που παρουσίαζε ήταν πολύ καλή, αλλά την επόμενη μέρα (Κυριακή) παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Ιουλίου, όταν από το παράθυρο της κουζίνας κατά πληροφορίες εισέβαλαν δυο άνδρες, οι οποίοι την έδεσαν και την φίμωσαν για να μπορούν ανενόχλητοι να την ληστέψουν.

Πρόκειται, σύμφωνα με μαρτυρίες, για μια δυναμική γυναίκα συνταξιούχο, η οποία έμενε μόνη στο σπίτι της στην άκρη του χωριού, ενώ τα ενδιάμεσα σπίτια μέχρι το κέντρο είναι ακατοίκητα. Αφού έφυγαν οι εισβολείς με τα κλοπιμαία χρήματα και κάποια χρυσαφικά -σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος στους γιατρού- η ίδια κατάφερε να λυθεί και να τρέξει για βοήθεια στο σπίτι του αδερφού της.

Στο Νοσοκομείο έφθασε συνοδεία συγγενικών της προσώπων, για καθαρά προληπτικούς λόγους, αφού φαινόταν καλά, όμως η υγεία της επιδεινώθηκε ξαφνικά. 

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

 

Related posts

Ξεκινούν τη Δευτέρα 10/7 οι θερινές εκπτώσεις για τα καταστήματα της Αλεξανδρούπολης

editor

Δήμος Αλεξανδρούπολης: H τελική σταυροδοσία

admin

Αλεξανδρούπολη: Τον συνέλαβαν γιατί πυροβολούσε άσκοπα στον αέρα – Είχε σπίτι του πιστόλι, φυσίγγια, φωτοβολίδες

editor
02/05/2024 18:36