4 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Χαμός στους νέους πεζόδρομους της Αλεξανδρούπολης, στη βραδιά Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής

Χαμός έγινε στους νέους πεζόδρομους της Αλεξανδρούπολης την βραδιά της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής 2023, με τη νεολαία να κυριαρχεί στο κέφι και τον χορό.

Την στιγμή που συνεχίζεται η κατασκευή και των υπόλοιπων πεζόδρομων, οι οποίοι άλλαξαν την όψη του κέντρου της πόλης και ιδιαίτερα τα βράδια με τους φωτισμούς είναι εντυπωσιακοί, η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2023 έδωσε την ευκαιρία να δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Μετά τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, όπως στον ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ (δίπλα στο Ωδείο), όπου υπήρχε μοντέρνα Μουσική και Σύγχρονο Τραγούδι, σε ένα μουσικό πρόγραμμα από το τμήμα Μοντέρνας Μουσικής και σύγχρονου τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης, η νεολαία τα έδωσε όλα με κέφι και χορό.

Στην οδό Νικηφόρου Φωκά (πεζόδρομος Ταχυδρομείου), οι εικόνες και η ατμόσφαιρα εντυπωσίασε τους πάντες, με αρκετούς ξένους επισκέπτες να το απολαμβάνουν.

Μάλιστα υοάρχει σκέψη, όταν ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και οι πεζόδρομοι, να υπάρξει μια παρόμοια μουσική εκδήλωση σε όλο το κέντρο μέσα στο καλοκαίρι, που η πόλη γεμίζει και από επισκέπτες Έλληνες και ξένους.

Related posts

Πρωτιά για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

editor

Δήμος Ιάσμου: 21ο Φεστιβάλ Κερασιού

editor

Σ. Κελέτσης: Eυνοϊκά μέτρα για τον Έβρο στον νέο αναπτυξιακό νόμο

editor
04/05/2024 3:32