27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Στην Καβάλα Θεοδωρικάκος και Ζαχαράκη – Συνάντηση με εργαζόμενους

Περιοδεία στο νομό Καβάλας πραγματοποίησε ενόψει των εκλογών κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιο Βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και την πρώην Υφυπουργό Τουρισμού και υποψήφια Βουλευτή Ανατολικής Αττικής κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Θεοδωρικάκος και η κ. Ζαχαράκη συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ βρέθηκαν στη Χρυσούπολη Καβάλας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δημαρχείο όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν το Δήμαρχο αλλά και να συζητήσουν με εργαζόμενους του Δήμου. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανο.

Επιπλέον, περπάτησαν στην κεντρική αγορά της Καβάλας και επισκέφθηκαν εμπορικά καταστήματα, καφέ και χώρους εστίασης ενώ βρέθηκαν στις περιοχές Νέα Ηρακλείτσα, Νέα Πέραμο, Νικήσιανη, Μεσορόπη και Ελευθερούπολη όπου συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών αναλύοντας τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Τα μέλη του κλιμακίου της ΝΔ παρευρέθηκαν στους αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου με τη συμμετοχή περισσότερων από 600 νέων αθλητών από σωματεία και συλλόγους της Βορείου Ελλάδος, ενώ παραχώρησαν και δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής σχετικά με τους στόχους της επόμενης τετραετίας.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος χαιρετά πολίτες σε καφέ στην Καβάλα

Θεοδωρικάκος: Πάμε για ισχυρή αυτοδυναμία ΝΔ και Μητσοτάκη

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υποψήφιος Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε: «Βρίσκομαι στην Καβάλα με ξεχωριστή χαρά, μαζί με την αγαπημένη μου φίλη και συνάδελφο Σοφία Ζαχαράκη και με τους εξαίρετους υποψήφιους βουλευτές άνδρες και γυναίκες του νομού Καβάλας. Είμαστε μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την πολύ κρίσιμη και καθοριστική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου. Αυτό που μετράει, είναι το αποτέλεσμα αυτής της Κυριακής. Οφείλουμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η Κυβέρνηση που θα έχουμε και το Κοινοβούλιο που θα έχουμε εξαρτάται αποκλειστικά από το αποτέλεσμα που θα έχουμε από την ψήφο μας αυτήν την Κυριακή. Ο στόχος μας είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχουν μια ισχυρή αυτοδυναμία. Ισχυρή αυτοδυναμία για τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σημαίνει ασφαλής Ελλάδα. Σημαίνει ασφάλεια στα σύνορά μας. Σημαίνει αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. Ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ σημαίνει καλύτερη δυνατότητα για οικονομική πρόοδο και ευημερία όλων των πολιτών.

Σημαίνει μέσα στην 4ετια 950 ευρώ ο κατώτατος μισθός με στόχο να φτάσουμε στα 1.500 ευρώ για το μέσο μισθό στον ιδιωτικό τομέα. Σημαίνει ισχυρή πτώση της ανεργίας, ακόμη περισσότερο, για να έχουν δουλειά όλα τα ελληνόπουλα που θέλουν να μείνουν εδώ στην πατρίδα μας. Και αυτό έχει ξεχωριστή αξία και για την περιοχή της Καβάλας όπως και για ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ισχυρή αυτοδυναμία για τη ΝΔ την επόμενη Κυριακή σημαίνει και ένα καλύτερο και ανθρώπινο κοινωνικό κράτος. Με αναβαθμισμένο το σύστημα υγείας, με 10.000 νέες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού, ώστε όλοι οι Έλληνες, όλες οι Ελληνίδες να απολαμβάνουν όλες αυτές τις ιατρικές υπηρεσίες που δικαιούνται και αξίζουν» είπε και πρόσθεσε:

«Όλα αυτά είναι στο χέρι μας. Όλα αυτά είναι στο χέρι των πολιτών της Καβάλας. Ζητάμε από τους πολίτες της Καβάλας ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό για τη ΝΔ. Τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα είναι θετικά και αισιόδοξα. Και είμαι απολύτως σίγουρος ότι κανένας πολίτης δεν θα αφήσει την ψήφο του να πάει χαμένη. Η πιο σίγουρη ψήφος που πιάνει τόπο και θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα, είναι η ψήφος στη ΝΔ».

Ζαχαράκη και Θεοδωρικάκος περπατούν σε πεζόδρομο στην Καβάλα

Ζαχαράκη: «Να επιβεβαιώσουν οι πολίτες την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και την 21η Μαϊου»

Από την πλευρά της η πρώην Υφυπουργός Τουρισμού, υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Ζαχαράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε πολίτη του νομού ο οποίος στήριξε τη Νέα Δημοκρατία και της έδωσε φτερά στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Αυτό το οποίο θέλουμε να επισημάνουμε με την παρουσία μας εδώ είναι η ευγνωμοσύνη μας προς τις τοπικές οργανώσεις του νομού για την προσπάθεια που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν, αλλά και σε όλους τους πολίτες. Θέλω να πιστεύω ότι η απόφαση που έλαβαν στις 21 Μαΐου θα επαναβεβαιωθεί με ακόμη πιο ισχυρό τρόπο και στις 25 Ιουνίου και η ΝΔ θα επιτύχει ένα δυνατό αποτέλεσμα που θα της δίνει τη δυνατότητα σχηματισμού μιας ισχυρής και αυτοδύναμης κυβέρνησης. Ένα αποτέλεσμα το οποίο θα αποτελεί νίκη κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Εμείς δεν διαχωρίζουμε τους πολίτες. Θεωρούμε ότι η ενότητα στην κοινωνία είναι μια βασική έννοια πάνω στην οποία η κυβέρνηση της ΝΔ θα υλοποιήσει το πρόγραμμά της για μια σύγχρονη, δημοκρατική Ελλάδα».

Και συνέχισε: «Η πρόοδος είναι ακόμη μια βασική έννοια σε έναν νομό που την κάνει πράξη. Επιτρέψτε μου με την προηγούμενη ιδιότητα της Υφυπουργού Τουρισμού να αναφερθώ σε μία περίοδο η οποία μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα και για την Καβάλα και τη Θάσο, αλλά και γενικότερα για τη νησιωτική Ελλάδα. Η επιτυχία, το success story, στον τομέα της κρουαζιέρας, ανοίγει νέες προοπτικές για την περιοχή και δίνει την δυνατότητα για ανάπτυξη σε ιδιαίτερες μορφές τουρισμού που μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της περιοχής και της πατρίδας μας. Αλλά εδώ είμαστε για έναν ακόμη λόγο: Θέλω να ευχαριστήσω, όπως σας είπα, τους πολίτες για τη νίκη που μας έδωσαν στις 21 Μαΐου αλλά και να τους καλέσω να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις 25 Ιουνίου. Τους ζητώ να διαβάσουν το πρόγραμμά μας και να το συγκρίνουν με αυτό των άλλων κομμάτων. Κι εν τέλει να αποφασίσουν για ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και για τα παιδιά τους αλλά και για την πατρίδα μας».

Related posts

Αγωνία για την έδρα του Αναστάσιου Δημοσχάκη στον Έβρο

editor

Αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη για τους δημοσιογράφους στην Ουκρανία έστειλε η ΕΛ.ΑΣ.

editor

Ερντογάν: Δεν θα αφήσουμε να σφαγιάζονται αθώοι άνθρωποι στη Γάζα

editor
27/04/2024 8:36