5 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Πολιτισμός Τοπικά Νέα

Ξεκινά το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Αλεξανδρούπολης, 4ο AXD Film Festival

Στις 16, 17 και 18 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη φορά το AXD Film Festival στον θερινό κινηματογράφο «Φλοίσβο» στην Αλεξανδρούπολη.

Καθημερινά θα προβάλλονται ταινίες μικρού μήκους από διάφορες χώρες. Την Παρασκευή 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης του φεστιβάλ με ζωντανή κινηματογραφική μουσική από το συγκρότημα «The Flauers». Κάθε μέρα το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει επίσης με τους παρόντες σκηνοθέτες των ταινιών που προκλήθηκαν. Στο χώρο θα υπάρχουν ακόμη τηλεσκόπια για την παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού. Η τελετή λήξης του φεστιβάλ θα γίνει την Κυριακή 18 Ιουνίου και θα ακολουθήσει η απονομή των βραβείων.


Το AXD Film Festival, αποτελεί το πρώτο φεστιβάλ κινηματογράφου της Θράκης σε συνδιοργάνωση της ΑΜΚΕ «Μέθεξις» με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Η ώρα έναρξης είναι καθημερινά στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη με δωρεάν σνακ για όλους.
Το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης, της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Αλεξανδρούπολης και του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης (Σ.Ε.Α.Θ)
Οι χορηγοί επικοινωνίας του φεστιβάλ είναι οι: e-evros.gr, Η ΓΝΩΜΗ, CultureNow.gr, Kulturosupa.gr, icineman.com, Filmy: Cine DataBase, Cinemaniaξ

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών

Related posts

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στον Απαλό

admin

Ξάνθη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων Δροσερού στο δημαρχείο

editor
05/05/2024 3:00