27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Σε πλήρη εγκατάλειψη το δημοτικό στάδιο Φερών – Στην αντεπίθεση πέρασε η Θράκη Φερών

Προ των τεράστιων ευθυνών της φέρνει η διοίκηση του Συλλόγου Θράκη Φερών, την δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης για την άθλια κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το δημοτικό στάδιο Φερών.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι της Θράκης Φερών, η εικόνα του σταδίου είναι αποκαρδιωτική, με τις κερκίδες να είναι σε κακό χάλι και επικίνδυνες, ο στίβος χωρίς ταρτάν αλλά με αγριόχορτα, οι σχάρες αποστράγγισης σπασμένες, προβολείς ανύπαρκτοι, το κλειστό γυμναστήριο άθλιο, ενώ υπεύθυνος υπάλληλος δεν τοποθετήθηκε εδώ και ένα χρόνο. 

Όλα αυτά γιατί τους τελευταίους μήνες η αλήθεια είναι ότι στις εγκαταστάσεις δεν πραγματοποιήθηκε η παραμικρή παρέμβαση με αποτέλεσμα πλέον να απαιτούνται πολύ σημαντικές παρεμβάσεις για να θυμίζει και πάλι μία “νοικοκυρεμένη” και σε κάποιες περιπτώσεις ασφαλής αθλητική υποδομή.

Η διοίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης καλείται να παρέμβει καθοριστικά και να βάλει τα θεμέλια  για την ανακατασκευή του κλειστού προπονητηρίου και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος της νεολαίας των Φερών και του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου της Θράκης Θερών.   

Στην προσπάθειά του να πιέσει για να βρεθεί λύση το ΔΣ της Θράκης Φερών αποφάσισε ότι τα επόμενα άμεσα βήματα θα είναι η παραίτηση της διοίκησης και η παράδοση των βιβλίων και των δελτίων των αθλητών στον Δήμο, δίνοντάς έτσι την ευκαιρία να ορίσει ΔΣ της αρεσκείας του εφόσον με την τωρινή διοίκησης αδιαφορεί και απαξιώνει την όλη προσπάθειά της για την ύπαρξη ενός σταδίου στις Φέρες που να πληροί τις ελάχιστες προϋποθέσεις για τα παιδιά και όχι μόνο.  

Χαρακτηριστικά, στην σχετική ανακοίνωση της Θράκης Φερών σημειώνεται: “Αποφασίστε άμεσα αν θέλετε να υπάρχει ο σύλλογος της Θράκης Φερών ή να χαθεί από τον αθλητικό χάρτη του νομού. Θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για ότι αποφασίσετε.”

Δείτε την απόφαση του Συλλόγου Θράκη Φερών

Related posts

Δήμος Ορεστιάδας: Ευχαριστήριο για δωρεά υποχλωριώδους νατρίου

admin

Ασταμάτητος ο Αντιδήμαρχος Καθαρισμού – Έκανε “λαμπίκο” της παραλίες της Αλεξανδρούπολης

editor

Αυτά είναι τα δρομολόγια των κινητών αστυνομικών μονάδων

admin
27/04/2024 10:25