2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αν. Δημοσχάκης: Με κυβέρνηση τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, την επόμενη τετραετία ο Έβρος θα απογειωθεί αναπτυξιακά

Ο δεύτερος γύρος των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, οι πρόσφατες ευχάριστες εξελίξεις αναφορικά με την Σχολή Αστυφυλάκων Διδ/χου και το μεταναστευτικό ζήτημα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε (7/6) στον ρ/σ STATUS RADIO ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης.

Ειδικότερα ανέφερε τα εξής:

– Ο ελληνικός λαός, έχει ανάγκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να αναδειχθεί μία σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση και δεν είναι άλλη από την Νέα Δημοκρατία!!

– Τα υψηλά ποσοστά που έλαβε η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στον πρώτο γύρο είναι ενθαρρυντικά και ελπιδοφόρα για τον δεύτερο γύρο που έπεται!

– Μάλιστα, κατ’ εφαρμογή της ενισχυμένης αναλογικής, αναμένεται να λάβει και τρίτη ίσως και την τέταρτη έδρα στον Έβρο!

– Μνεία έγινε και στις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την Σχολή Αστυφυλάκων Διδ/χου, η οποία αποκτά σταδιακά έναν πανευρωπαϊκό χαρακτήρα.

– Πρόκειται για ένα όραμα που ξεκίνησε ο ίδιος από το αξίωμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου η Σχολή να μετατραπεί σε εκπαιδευτικό κέντρο στελεχών της FRONTEX & των Διεθνών Οργανισμών (Europol, Interpol).

– Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ζήτημα τόνισε ότι πρόκειται για ένα εθνικό ζήτημα κι όχι αποκλειστικά της Ελλάδος!!

– Τα μέτρα φυσικής, τεχνικής, ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής προστασίας που ήδη υλοποιούνται, θωρακίζουν τα χερσαία και ποτάμια σύνορα του Έβρου, αποτρέποντας τις βλέψεις για παράνομη μαζική εισβολή εξ Ανατολάς!

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

Related posts

Τελωνείο Κήπων: Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 14 μη νόμιμους μετανάστες

editor

Ο κατά… Συνθήκην ψεύτης – Πώς ο νέο-σουλτάνος ερμηνεύει κατά το δοκούν τις διεθνείς συμφωνίες και Δίκαιο

editor

Το ΥΠΠΟ για τη φωτιά στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ζώνης, στον Έβρο

editor
02/05/2024 21:33