2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Π.Καλακίκος: “Κάνουμε 43 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεις. Δημιουργούμε ασφαλές οδικό δίκτυο στο δήμο Σουφλίου”

Στα έργα ασφαλτόστρωσης που είναι σε εξέλιξη στην βόρεια είσοδο του Σουφλίου και όχι μόνο, βρέθηκε το Evros-news.gr, με τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο.

Στην συζήτηση που είχαμε, ο κ.Καλακίκος τόνισε ότι: “Θα γίνουν 6 χιλιομετρα ασφαλτοστρώσεις μέσα στην πόλη του Σουφλίου, με στόχο να αρθεί η επικινδυνότητα του οδικού δικτύου και να γίνει ασφαλές για τους κατοίκους”.

Επεσήμανε ότι συνολικά 43 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεις και νέο οδικό δίκτυο δημιουργούνται στον δήμο Σουφλίου. “Σε σύνολο θα γίνουν 43 χιλιόμετρα οδικό δίκτυο εξαρχής. Είμαστε από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος δήμος στην χώρα σε αυτό τον τομέα. Εκτός από τις ασφαλτοστρώσεις και την βελτίωση των δρόμων μέσα στην “πόλη του μεταξιού”, υπάρχει το σπουδαίο έργο των 21 χιλιομέτρων που συνδέει Μικρό Δέρειο με Ρούσσα, Γονικό, το οποίο εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιούν οι κάτοικοι με ασφάλεια μετά από δεκαετίες.

Επίσης, ήδη δημοπρατήθηκε ο δρόμος από Μεγάλο Δέρειο-Σιδηροχώρι, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και επίσης δίνονται 2 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση όλων των ιρλανδικών διαβάσεων του ορεινού όγκου. Ακόμα 210.000 υπογράψαμε τώρα σύμβαση για αποκατάσταση στη Δημοτική Ενότητα Τυχερού. Ο κόσμος ξέρει ότι έχει μια δημοτική αρχή που είναι κοντά στον πολίτη, λύνει τα προβλήματα και δημιουργεί παντού υποδομές για να βελτιώσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής  του”.

Πηγή: evrosnews

Related posts

Σήμερα γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού

editor

4 η Συνάντηση Εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CircPro στη Σόφια

admin

Οι ξεχασμένοι κάτοικοι της Θράκης. . .

editor
02/05/2024 9:59