30 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αν. Δημοσχάκη στην εταιρεία ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΠΟΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ Α.Ε.

Την Πέμπτη 4 Μαϊου ο βουλευτής Έβρου ΝΔ και επίτιμος αρχηγός της ΕΛΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης επισκέφτηκε την εταιρεία ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΠΟΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ Α.Ε., ακολουθεί η δήλωσή του:

“Επισκέφτηκα την εταιρεία ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΠΟΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΕ στις κεντρικές εγκαταστάσεις στην Άνθεια Αλεξανδρούπολης & ενημερώθηκα από τους ιδιοκτήτες αυτής Σάκη και Στέλιο Παρασάκη, καθώς & τους στενούς συνεργάτες τους για τη λειτουργία της, το αντικείμενο & το εύρος των επαγγελματικών δράσεων!!

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επιτυχώς από το 1996 σε όλους τους τομείς που αφορούν τον αγροτικό τομέα όπως σε πρώτες ύλες, αγροτικά εφόδια, στη σύγχρονη τεχνογνωσία για τις τάσεις της αγοράς καθώς και στις καινοτόμες πρακτικές που ενισχύουν το αγροτικό προϊόν της περιοχής μας.
Η ενημέρωση διεξήχθη σε θερμό κλίμα ήταν πλήρης & εποικοδομητική έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πρωτογενή τομέα ο οποίος αποτελεί “τον χρήσιμο πυλώνα” της οικονομικής δραστηριότητας στον Νομό μας!!”

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

 

Related posts

«Ο ΑΤΤΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» έρχεται στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στη Νέα Ορεστιάδα

admin

Οι σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στο Διδυμότειχο

editor

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς υποδέχθηκε τον νέο Διοικητή της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού Γεώργιο Γκαβούνο

editor
30/04/2024 22:40