2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Σκυταλοδρομία 100 χιλιομέτρων για τα 100 χρόνια της Νέας Ορεστιάδας

Συμβολική σκυταλοδρομία 100 χιλιομέτρων, για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Ορεστιάδας, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 9 Απριλίου.

Πάνω από 125 δρομείς έτρεξαν στα 17 τμήματα, στα οποία είχε χωριστεί η διαδρομή της σκυταλοδρομίας, που ξεκίνησε στις 7 το πρωί από το τελωνείο των Καστανεών και ολοκληρώθηκε στις 8:30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.

Από κάθε χωριό που περνούσαν οι δρομείς, οι κάτοικοι τους παρέδιδαν συμβολικά λίγο χώμα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στη φύτευση ενός καραγατσιού, μπροστά στο δημαρχείο, το χαρακτηριστικό δέντρο της περιοχής Ορεστιάδας, το οποίο θα συμβολίζει την ενότητα όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής αλλά και τη συμβολή όλου του τοπικού πληθυσμού στην ανάπτυξη της Νέας Ορεστιάδας.

ο Σύλλογος Δρομέων της πόλης

 

Related posts

Έμπρακτη υποστήριξη της ΠΑΜΘ – ΠΕ Ροδόπης και του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Τσαλικίδη στους αλιείς και το αλιευτικό καταφύγιο Ιμέρου

editor

Αλεξανδρούπολη – Κυρ. Μητσοτάκης: Σε όλη αυτήν την προσπάθεια θα σταθούμε δίπλα σας

editor

Π.Ε. Ροδόπης – Εμμανουήλ Ταπατζάς: Όπως υποσχεθήκαμε ενεργήσαμε με γρήγορα αντανακλαστικά για τους αγρότες μας και έτσι θα συνεχίσουμε

editor
02/05/2024 12:59