2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στο Διδυμότειχο

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου κατά τις πρωινές ώρες, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Διδυμότειχο στο πλαίσιο του προεκλογικού οδοιπορικού το οποίο έλαβε χώρα σε ολόκληρο τον νομό Έβρου.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συγκέντρωσης ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους πολίτες της πόλης μας , αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπογραφή σύμβασης της επέκτασης του φράχτη μήκους 35 χλμ και σε όλες τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από την κυβέρνηση του ίδιου για την προστασία των εθνικών μας συνόρων , στο βορειότερο άκρο της ελληνικής επικράτειας, προκειμένου να μειωθούν οι μεταναστευτικές ροές.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και όρθια άτομα

Επίσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τον Φεβρουάριο, πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για την κοινή ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική. Μετά το πέρας της ομιλίας του επισκέφτηκε το Στρατιωτικό Νοσοκομείο καθώς επίσης και το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου συνομίλησε με νοσηλευτές και γιατρούς και έπειτα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την διοίκηση του νοσοκομείου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα, πλήθος και εξωτερικοί χώροι

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη , συνοδευόμενη από την Αντιδήμαρχο κ. Στέλλα Θεοδοσίου και την πρόεδρο του Ε.Μ.Θ κ. Γιαννακίδου Αγγέλα, επισκέφτηκαν το Σοφικό και πιο συγκεκριμένα το χώρο του Πολύκεντρου . Εκεί πολλά μέλη του ”Συλλόγου Γυναικών Σοφικού” υποδέχτηκαν θερμά την σύζυγο του Πρωθυπουργού και την περιήγησαν στο χώρο της συνάντησης. Η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη έμεινε εντυπωσιασμένη με τους αργαλειούς , τα πολύχρωμα κεντήματα και τα σπάνια εκθέματα , φιλοτεχνημένα με γνώση και φροντίδα τα οποία μαρτυρούν την ατέρμονη επιθυμία των γυναικών να κρατήσουν ζωντανές την τέχνη και την παράδοση προκειμένου να μεταφερθούν στην νέα γενιά.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

Τέλος η Αντδήμαρχος κ. Θεοδοσίου πρόσφερε ένα παραδοσιακό θρακιώτικο γκιορντάνι , το οποίο η κ. Μαρέβα δέχθηκε με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και όρθια άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και όρθια άτομα

Related posts

Ξεκινά δρομολόγια από Δευτέρα το “Πρωτεύς” – Η ανακοίνωση της εταιρείας

admin

Δήμος Ιάσμου: 21ο Φεστιβάλ Κερασιού

editor

Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις στην Ε.Ο. Ορμενίου – Αρδανίου και στα ΚΤΕΛ Σουφλίου για παράνομη διακίνηση μεταναστών

editor
02/05/2024 15:38