26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Υπάλληλος της Πύλης Αξιού για τους Μπερτάκη- Ποζίδη: “Πριν δουλέψουμε, πληρωνόμαστε, πρώτοι φορά το συναντάμε”!

Πρεμιέρα έκανε στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονικη ο Στέλιος Ρόκκος και η Λένα Ζευγαρά, χαρίζοντας στο κοινό συναρπαστικές στιγμές. Αλλά δεν φαίνεται μόνο σε αυτό η επιτυχία, υπάρχουν και άλλα πράγματα που προσέχουν οι νυχτερινόφιλοι οι σημερινοί που δεν έχουν καμία σχέση με τους παλιούς.

Μιλάμε σοβαρά. Μην παρασυρόμαστε από τα φρου και τα αρώματα. Για κάτσε. Τι άλλο θέλει για να πεις ότι όντως, είναι πετυχημένο ένα νυχτερινό σχήμα; Στη φήμη, στη καλή την έννοια, στο ανέβασμα της δημοφιλίας, δεν είναι μόνο να κονομάει ο τραγουδιστής και ο επιχειρηματίας. Λαμβάνεται υπ’ όψιν εξίσου σοβαρά, βγάζουν στη σέντρα να φεύγει το πρωί ευτυχισμένος και ο υπάλληλος. Δεν αγνοείται ποτέ. Ειδικά σήμερα.

Σύμφωνα με έναν από αυτούς: «Έχουμε συνεργαστεί με πολλά νυχτερινά αφεντικά. Με όλα σχεδόν. Αυτό, όμως, που συναντάμε εδώ, από τον Κώστα Μπερτάκη και τον Θοδωρή Ποζίδη, είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο. Πραγματικά! Ποιος το περίμενε, άντε να το πιστέψεις, μας ήρθε από τον ουρανό. Από τα αστέρια. Έτοιμος ο φάκελος με τα λεφτά. Και πριν καν ξεκινήσει η βραδιά. Πως να μην είμαστε τρισευτυχισμένοι, δεν γίνεται διαφορετικά. Μεγάλοι μάγκες οι τύποι». Αυτό μας είπε!

Άσε το άλλο. Επειδή ο ένας από τους μουσικούς, ζει μόνιμα στο Αγρίνιο. Του έχουν βάλει βανάκι, που τον πηγαινοφέρνει στη δουλειά.

Related posts

Σε καθολικό lockdown ο οικισμός των Καστανέων του δήμου Ορεστιάδας λόγω αυξημένων κρουσμάτων

editor

Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο της Εγνατίας Οδού – Νεκρός ένας 16χρονος

admin

Άμεση αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη ο Έβρος ζητά ο Κελέτσης από τον γ.γ του Υπουργείου Υποδομών

editor
26/04/2024 14:08