27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Γιατί οι νεοδημοκράτες δημοτικοί σύμβουλοι, του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, στηρίζουν τον Συριζαίο δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς;

Στην εφηβεία κάποιους τους είχε συνεπάρει το σφυροδρέπανο  αλλά πριν συμπληρώσουν καλά-καλά τα 20 χρόνια άλλαξαν ρότα και έγιναν δεξιοί.

Φαίνεται όμως ότι σήμερα κάποιοι κρατάνε τη νοοτροπία αυτή, γιατί ναι μεν είναι νεοδημοκράτες αλλά έχουν φτάσει στο σημείο να στηρίζουν Συριζαίο Δήμαρχο.

Και τα λέμε όλα αυτά γιατί οι δεξιοί δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου,στηρίζουν ένθερμα τον Συριζαίο δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς.

Και ποιοι είναι αυτοί.

Ας τους δούμε λοιπόν ξεκινώντας, πρώτα από τον κύριο Σπύρο Κάρλο, ο οποίος αυτός ναι μεν είναι από τα γεννοφάσκια του Δεξιός, γραμμένος στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, ενεργό στέλεχος της στα κοινά και βέβαια πρωτοπαλίκαρο κάποιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο δεύτερος της παρέας,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κύριος Κωνσταντίνος Μώρος, ο οποίος και αυτός δηλωμένος νεοδημοκράτης γραμμένος στην τοπική οργάνωση στηρίζει πιο δυναμικά από όλους τους υπόλοιπους το Συριζαίο Δήμαρχο.

Το ίδιο ισχύει και για τον κύριο Αριστείδη Μπουράνη,την κυρία Χρύσα Βλαχάκη, αλλά και τον μεταγραφέντα από το Πασοκ Παύλο Μπατάλη, ο οποίος αν και πολιτικοποιημένος δεν περιμέναμε τέτοια λάθη από τον ίδιο.

Και άφησα για τελευταίο τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, τον κύριο Παναγιώτη Γαβριήλ ο οποίος είναι γραμμένος και αυτός στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά πλέον είναι και το πρωτοπαλίκαρο Υπουργού, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Ανατολική Αττική.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα για τον ίδιο. Πως ενώ στηρίζει έναν Συριζαίο δήμαρχο όντας αντιδήμαρχος, θα βγει να ζητάει ψήφους για τον υποψήφιο βουλευτή που στηρίζει.

Προεκλογικα τον στηρίξατε, αλλά το κακό ειναι οτι τον στηρίζετε ακόμα! Κακό φυσικά για εσάς, διότι μην έχετε καμία ελπίδα – αυταπάτη ότι θα σας στηρίξουν και αυτή τη φορά οι δημότες, όπως κάνανε στις τελευταίες εκλογές!

Είναι δυνατόν να στηρίζεται ένα δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ όλοι εσείς, είσαστε κάτω από τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι πολύ εύκολο από τις πρώτες θέσεις που βρεθήκατε στις τελευταίες εκλογές, στις επόμενες να βρεθείτε στις τελευταίες θέσεις

Ενόψει βουλευτικών και τοπικών εκλογών, με τι μούτρα, θα βγείτε να ζητήσετε, από τους Νεοδημοκράτες ψήφο; Δεν καταλαβαίνεται πως  όλα αυτά προκαλούν οργή και αποστροφή των πολιτών προς την ΝΔ και την Κυβέρνηση;

Εμείς κρούουμε για ακόμα μια φορά στο Μαξίμου τον κώδωνα του κινδύνου, γιατί τέτοια φαινόμενα πλήττουν σοβαρά την εικόνα της ΝΔ στην Ανατολική Αττική, εάν συνυπολογίσουμε βέβαια και άλλα φαινόμενα κακής λειτουργίας όπως στην ΔΕΕΠ και κάποιες ΔΗΜΤΟ της περιοχής.

Πηγή: http://todaypress.gr

Related posts

ΥΠΕΞ: H Ελλάδα δεν θα ακολουθήσει την Τουρκία στον καθημερινό εξωφρενικό κατήφορο δηλώσεων και απειλών

editor

Εύα. Όσα σου κάνει η κεφαλή σου…

editor

Σύνοδος Κορυφής: Συμφωνία για κυρώσεις light κατά της Τουρκίας και νέες συζητήσεις τον Μάρτιο

editor
27/04/2024 7:18