9 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Πρόσληψη 250 Συνοριοφυλάκων στον Έβρο

Αναρτήθηκε η προκήρυξη από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόληψη 250 Συνοριοφυλάκων στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Η προκήρυξη αναρτήθηκε συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ και περιγράφονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Τονίζεται ότι στην παρούσα προκήρυξη υφίστανται δυο (2) πίνακες υποψηφίων, ο κύριος πίνακας και ο επικουρικός πίνακας. Στον κύριο πίνακα εντάσσονται οι υποψήφιοι που κατοικούν την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους σε περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στον επικουρικό πίνακα εντάσσονται οι υποψήφιοι που κατοικούν την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους σε περιοχές των υπόλοιπων Περιφερειών της Χώρας. Οι υποψήφιοι/ες του κύριου πίνακα των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα προηγούνται των υποψηφίων που ανήκουν στους αντίστοιχους επικουρικούς πίνακες, ανεξαρτήτως του αριθμού μορίων που συγκέντρωσαν και καλούνται πρώτοι για πρόσληψη, υπό τις προϋποθέσεις των κείμενων διατάξεων και της παρούσας προκήρυξης.

Οι υποψήφιοι/ες, οι οποίοι/ες ανήκουν στους επικουρικούς πίνακες καλούνται για πρόσληψη, μόνο στη περίπτωση που, αφού πρώτα υλοποιηθεί η μεταφορά των κενών θέσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην περίπτωση α’ της παραγράφου 2 και την παράγραφο 4 του άρθρου 1 της υπ’ αριθ. 6000/14/17-γ’ από 31/12/2019 απόφασης του Υπουργού και Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη (Φ.Ε.Κ. Β’-4937) και εξαντληθεί ο κύριος πίνακας των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα, υφίστανται αντίστοιχες κενές θέσεις, υπό τις προϋποθέσεις των κείμενων διατάξεων και της παρούσας προκήρυξης.

Η πρόσληψη των ανωτέρω Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων «Ειδική Δράση: Πρόσληψη Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου» και «Εκπαίδευση Νέων Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου», οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

Ολόκληρη την προκήρυξη με τους όρους και όλες τις λεπτομέρειες για τα δικαιολογητικά μπορείτε να τη βρείτε με ένα κλικ εδώ.

Related posts

Ξάνθη: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και μία αλλοδαπή για λαθραία τσιγάρα

editor

Το Donnafugata φιλοξένησε τη γνωστή εισαγωγική εταιρία κρασιών Jeroboam

admin

60 νέες θέσεις εργασίας 8μηνης διάρκειας στην καθαριότητα του Δήμου Αλεξανδρούπολης

editor
09/05/2024 2:16