26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Το Donnafugata φιλοξένησε τη γνωστή εισαγωγική εταιρία κρασιών Jeroboam

Το κρασί και η μουσική συναντούν την ιστορία…

Το περίφημο οινοποιείο της Σικελίας Donnafugata, φιλοξένησε η γνωστή εισαγωγική εταιρεία κρασιών jeroboam, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μια σειρά από εκλεκτά οινοποιεία τα οποία δίνουν το στίγμα τους στον παγκόσμιο Οινικό Χάρτη!

ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΕΤΤΑΣ

Στο μεγαλοπρεπές κτίριο του Μουσείου της Ακρόπολης με φόντο τον επιβλητικό ναό της, έζησαν οι VIP καλεσμένοι, της εισαγωγικής εταιρείας Jeroboam και του Ιταλικού οίκου κρασιών Donnafugata, το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαΐου, σε μία πολυαισθητική εμπειρία χρωμάτων, τέχνης, μουσικής και υψηλής ποιότητας κρασιών από την περιοχή της Σικελίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, JOSE RALLO, ΑΝΘΗ ΡΕΡΡΕ

Επίσημη καλεσμένη, η Jose Rallo, ιδιοκτήτρια  και οινοπαραγωγός των κρασιών του πολυβραβευμένου οίκου Donnafugata και ο σύζυγός της  Vincenzo Favara, οι οποίοι με πάθος για την μουσική και εμπνευσμένοι  κυρίως από την  τζαζ σκηνή αλλά και με βραζιλιάνικες επιρροές, δημιούργησαν το 2002 το έργο «Donnafugata Music & Wine». Η Josè Rallo, σολίστας τραγουδίστρια συνόδευσε κάθε κρασί με ένα κομμάτι μουσικής, ο ρυθμός του οποίου αφύπνισε τις αισθήσεις και τον ουρανίσκο  κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ

Οι καλεσμένοι του Wine & Music Gala της Αθήνας, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη γεύση και τα αρώματα της Σικελίας μέσα από τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών του κτήματος και τις γαστρονομικές προτάσεις του σεφ του εστιατορίου. Την ίδια στιγμή οι μελωδικοί ήχοι της σολίστ Jose Rallo και της μπάντα της, οι προσεγμένες ορχηστρικές μουσικές επιλογές του Dj Dimitriadis, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η διάσημη σοπράνο Βασιλική Καράγιαννη που μάγεψε με την φωνή της και οι καλεσμένοι της Jeroboam έζησαν μια καλαίσθητη βραδιά μουσικής και οίνου στα πόδια της Ακρόπολης!

Related posts

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor

Γιορτάζει σήμερα: Άγιος Ευστάθιος ο προστάτης των κυνηγών

editor

Θεσσαλονίκη: Βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο στη Νέα Παραλία του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα Τζ. Πάιατ και του δημάρχου Κ.Ζέρβα

editor
26/04/2024 7:18