27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ε.Στυλιανίδης: Ιδρύονται τέσσερα νέα πειραματικά σχολεία στην Κομοτηνή

Με απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας τέσσερα νέα πειραματικά σχολεία (από τα οκτώ συνολικά σε όλη τη χώρα) ιδρύονται στην Κομοτηνή, συγκεκριμένα στο 15ο Νηπιαγωγείο και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής καθώς και στο 5ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο Κομοτηνής.

Πρόκειται για απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της Εφημερίδας της Κυβέρνησης 1048/9.3.2022 . Με ανακοίνωση του ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης εκφράζει την ικανοποίησή του και σημειώνει πως ήταν το αποτέλεσμα της επιμονής και της συνεργασίας με τους τοπικούς διευθυντές εκπαίδευσης Μαίρη Κοσμίδου στη Δευτεροβάθμια Ροδόπης και Μαρίνο Κωνσταντινίδη στην Πρωτοβάθμια Ροδόπης κάνοντας λόγο για «αποκατάσταση» της περιοχής σε σχέση με προηγούμενη απόφαση του Υπουργείου.

«Η θετική αυτή εξέλιξη θα δώσει τη δυνατότητα στη Ροδόπη να εφαρμοστούν σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας, να αναδειχθούν οι δεξιότητες των παιδιών και να αξιοποιηθούν καινοτόμες προτάσεις και ικανότητες των εκπαιδευτικών μας» αναφέρει ο κος Στυλιανίδης ευχαριστώντας την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την ανταπόκριση και τους διευθυντές για τη συνεργασία και τόνισε: «Όσο συνεργαζόμαστε και επιμένουμε θα πετυχαίνουμε τους στόχους μας»

Related posts

Στα λόγια έμειναν οι υποσχέσεις για τους συνεπείς φορολογούμενους

admin

Πότε θα πραγματοποιηθεί η αγροτική έκθεση Φερών;

editor

Αποκαλύψεις από Γερμανίδα στην Μόρια: «Υπάρχουν ελεύθερες ομάδες τζιχαντιστών οπλισμένες από το καθεστώς Ερντογάν»

editor
27/04/2024 9:46