26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δείτε ποια καταστήματα της Αλεξανδρούπολης θα συμμετέχουν στη Black Friday

Η Βlack Friday πλησιάζει με πολλά καταστήματα στην Ελλάδα να είναι αποφασισμένα να συμμετάσχουν στην ημέρα των μεγάλων προσφορών.

Ως θεσμός ξεκίνησε από την Αμερική και σύντομα επεκτάθηκε και σε άλλες χώρες. Η Black Friday γιορτάζεται παραδοσιακά την επόμενη της ημέρας των Ευχαριστιών, την Παρασκευή δηλαδή μετά την 4η Πέμπτη κάθε Νοεμβρίου, αποτελώντας αφορμή για τρελές προσφορές στα καταστήματα και σηματοδοτώντας την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Γιατί όμως ονομάζεται «Μαύρη» Παρασκευή; 

Πρώτον, διότι οι έμποροι στα τεφτέρια τους για πρώτη φορά σημείωναν με μαύρο μελάνι τα έσοδά τους. Το μαύρο μελάνι το χρησιμοποιούσαν για τα κέρδη. Από Ιανουάριο έως και Νοέμβριο κάθε χρονιά χρησιμοποιούσαν κόκκινο, διότι τόσο καιρό τους έπαιρνε να ισοφαρίσουν τα έσοδα με τα έξοδα.

Δεύτερον, διότι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, τη «Μαύρη Παρασκευή» οι άδειοι δρόμοι των πόλεων μαύριζαν από τον κόσμο και τα αυτοκίνητα που κατευθύνονταν προς τα μαγαζιά για να ψωνίσουν.

Τρίτον επειδή οι εργάτες και οι υπάλληλοι που παρέμειναν στις πόλεις για να δουλέψουν ζητούσαν όλοι άδεια για να πάνε στα καταστήματα και «μαύριζαν» τα απουσιολόγια.

Μεταξύ των καταστημάτων που θα συμμετέχουν στη δράση “Black Friday” είναι τα εξής:

Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής προσώπου – σώματος και LASER αποτρίχωσης “Γιαννούδη Μαρίνα”:  Αποτρίχωση LASER (Διοδικό και Αλεξανδρίτη) όλο το πόδι + full bikini + μασχάλες, ΜΟΝΟ 100€/συνεδρία! (6-8 συνεδρίες, με ΔΩΡΕΑΝ τις επαναληπτικές). Ισχύει μέχρι και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

For Hugs: -30% σε πανωφόρια για αγόρια και κορίτσια σε όλη τη συλλογή από 22 Νοεμβρίου έως και 28 Νοεμβρίου, η προσφορά ισχύει και για ηλεκτρονικές αγορές με κωδικό “FORHUGS30”

il mio: -50%. Η προσφορά θα ισχύει μόνο για την Παρασκευή

Sport Vibes: 20% έκπτωση σε ρούχα και παπούτσια

Mayhome.gr: Οι εκπτώσεις θα είναι έως 60% και στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στο φυσικό κατάσττημα της Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα μόνο για την ημέρα Παρασκευή για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες για όλο τον Έβρο ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας θα είναι δωρεάν τα μεταφορικά. Επίσης για ηλεκτρονικές αγορές 60 ευρώ και άνω δώρο μια βαμβακερή πετσέτα προσώπου, για ηλεκτρονικές αγορές των 100 ευρώ και άνω δώρο μια βαμβακερή μπάνιου πετσέτα.

Sansiro: Προσφορές σε αρώματα και καλλυντικά

Golden spring: Προσφορά φίλτρο πάγκου από 100€ στα 69€

Τσορμπατζίδης: -30% στα είδη υγιεινής

D P Perfums: Mε αγορές άνω των 20€, δώρο 1 άρωμα των 30ml

Το παινχίδι: έως -40%

Kikoo baby store:Προσφορές έως – 50%. Οι προσφορές θα ισχύουν από την Παρασκευή μέχρι και το Σάββατο.

Phonehouse: -30% (εξαιρούνται επιλεγμένοι κωδικοί)

Related posts

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ γιορτάζει την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα

editor

Η «Κυρά – Σαρακοστή» και οι σύγχρονες θέσεις της Εκκλησίας για τη νηστεία

editor

Υπ. Εθνικής Άμυνας: Τέσσερις διαγωνισμοί για την κάλυψη 1.639 θέσεων ΕΠΟΠ στις Ένοπλες Δυνάμεις

editor
26/04/2024 11:35