5 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Σοκ από τον θάνατο του φοιτητή στην Αλεξανδρούπολη

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο από την είδηση του θανάτου ενός φοιτητή Ιατρικής ο οποίος πέθανε λίγες ώρες μετά από πτώση από πολυκατοικία επί της οδού Ελένης Φιλιππίδη με Νικομηδείας το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία έχει αποκλειστεί οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια, ενώ ο νεαρός φαίνεται να “βούτηξε στο κενό” μόνος του.

Μέχρι αργά εχθές το βράδυ οι έρευνες:

Αυτό που έκανε το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας να μείνει μέχρι αργά εχθές το βράδυ στο σημείο ήταν το γεγονός ότι ενώ από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο φοιτητής έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας η πόρτα της ήταν κλειδωμένη.

Ένα άλλο στοιχείο που ερευνούσαν οι αστυνομικοί είναι γιατί βρέθηκε στην συγκεκριμένη πολυκατοικία ο αυτόχειρας ενώ δεν έμενε εκεί. Όπως αποδείχθηκε ο αυτόχειρας είχε γνωστό στην πολυκατοικία ο οποίος όμως απουσίαζε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όπως έγινε γνωστό από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει, πως ο 23χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Related posts

Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στο Διδυμότειχο

editor

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος Κουμεντάκης στην Κομοτηνή

editor

Τραγωδία με 36 νεκρούς και 66 τραυματίες από τη σύγκρουση τρένων κοντά στα Τέμπη

editor
05/05/2024 0:21