24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος Κουμεντάκης στην Κομοτηνή

Σήμερα, Σάββατο 8 Απριλίου, στις 11:00, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα υποδεχθεί στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ (Γ. Κακουλίδη 1, Κομοτηνή) την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Λίνα Μενδώνη και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Γιώργο Κουμεντάκη και θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με τα εξής θέματα:

1. Τα νέα έργα που θέτει το Υπουργείο Πολιτισμού ως προτεραιότητα ενόψει της έναρξης της διαβούλευσης για την επικαιροποίηση της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) Τουρισμού – Πολιτισμού της Εγνατίας Οδού, προκειμένου αυτά να χρηματοδοτηθούν από το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ.

2. Εξειδίκευση και προγραμματισμός της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας ΑΜΘ, του Υπουργείου Πολιτισμού και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τη λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής.

3. Έργα που υλοποιεί το Υπουργείο Πολιτισμού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, περί τις 13:00, θα γίνουν δηλώσεις στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Related posts

Εντοπισμός νεκρού άνδρα στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς

editor

Έκκληση: Άμεση ανάγκη συνανθρώπου μας για αίμα

editor

Εξιχνιάστηκαν 13 κλοπές στην Αλεξανδρούπολη – Τρεις συλλήψεις

editor
24/04/2024 1:19