30 Νοεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΔΠΘ: Διαδικτυακή εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη

Μια νέα ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση ετοιμάζει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με θέμα “Οικονομική Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη μετά την Πανδημία: Το Στοίχημα της Ανασύνταξης των Εθνικών Παραγωγικών Δυνάμεων”.

Συγκεκριμένα το τμήμα Οικονομικών Επιστημών και η Σχολή Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, με την ευκαιρία της εκκίνησης των δύο νέων μεταπτυχιακών τους προγραμμάτων με αντικείμενα τη Χρηματοοικονομική-Λογιστική και τη Χρηματοοικονομική Τεχνολογία αντίστοιχα διοργανώνουν, την Παρασκευή 21 Μαΐου και ώρα 18:00 διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Οικονομική Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη μετά την Πανδημία: Το Στοίχημα της Ανασύνταξης των Εθνικών Παραγωγικών Δυνάμεων”.

Κεντρικός Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Κόλλια, τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος κ. Αθανάσιο Σαββάκη και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κ. Γιώργο Χαντζηνικολάου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν από τους: κ.κ. Γεώργιο Γεωργακόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Intrum Hellas και Βασίλειο Καφάτο, Partner, Client & Industries Leader, Deloitte Greece

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Καθηγητής Χειρουργικής Αλέξανδρος Χ. Πολυχρονίδης ενώ θα συντονίσει ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών, Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Καθηγητής Ευάγγελος Δρυμπέτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

7 ο Φεστιβάλ VIA EGNATIA στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης

editor

Κομοτηνή: Μίσχος, ένας κρυμμένος φυσικός παράδεισος στις πλαγιές του Παπίκιου όρους

editor

Νυχτερινή πτήση τουρκικού μη επανδρωμένου UAV πάνω από την Κανδελιούσσα

editor
30/11/2023 6:17