16 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ιατρός Στεργιώτης Ιωάννης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου εκφράζει την βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του γνωστού Ιατρού  Καρδιολόγου κ. Στεργιώτη Ιωάννη ο οποίος “πάλεψε” με τον κορονοϊό όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου εκφράζει την μεγάλη οδύνη του για την απώλεια του ιατρού Καρδιολόγου Στεργιώτη Ιωάννη. Ο Στεργιώτης Ιωάννης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, δίνοντας άνιση μάχη με τον κορωνοϊό.

Ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, από τους πιο αγαπητούς γιατρούς στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και Διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, στο οποίο προσέφερε τις υπηρεσίες του ως την συνταξιοδότησή του, τον Ιούλιο του 2018.

Για όλους εμάς τους υγειονομικούς, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία του Έβρου, ο εκλιπών αποτελούσε παράδειγμα επιστήμονα, ανθρώπου με ήθος και σεμνότητα. Στον νομό μας εργάστηκε για πάρα πολλά χρόνια και με την παρουσία και την δράση του κατάφερε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους συναδέλφους. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του,

το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε :

  • Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση στην οικογένεια και τους οικείους του.
  • Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ώρες αγωνίας για Βέλγο τουρίστα στη Σαμοθράκη – Μεγάλη επιχείρηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου

editor

Αλεξανδρούπολη: Αγωνία για 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου – Δίνει “μάχη” στο Π.Γ.Νοσοκομείο

editor

Μελέτη για το EKO Acropolis Rally από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και την Κάπα Research

editor
16/04/2024 20:56