26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Τοπικά Νέα

Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης δημιουργεί γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου

Είναι γεγονός! Ξεκινάει νέο τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Ολοένα και περισσότερα κορίτσια στρέφονται το τελευταίο διάστημα στο ποδόσφαιρο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Μετά από αιτήματα δεκάδων φίλων του ο ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΌYΠΟΛΗΣ προχωράει, με την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου 2021-2022, στην δημιουργία τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου.

Στόχος και φιλοσοφία της νέας αυτής προσπάθειας είναι η σωστή εκμάθηση του αθλήματος στα κορίτσια της πόλης της Αλεξανδρούπολης, το ομαδικό πνεύμα και η δημιουργία σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτριών με προσωπικότητα που να ανταποκρίνονται στις φυσικές, νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ο Εθνικός ελπίζει πως θα δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις για τη σταδιακή ένταξη της γυναικείας ομάδας του συλλόγου στα επίσημα εθνικά πρωταθλήματα, παράλληλα με τη συστηματική ανάπτυξη ακαδημίας με τμήματα υποδομής κοριτσιών.

Ο ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης καλεί όλα τα κορίτσια άνω των 5 ετών, που ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο, να ενταχθούν στον ιστορικό σύλλογό μας, δοκιμάζοντας το αθλητικό και ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε καλώντας στο τηλέφνο :2551083500 αλλά και στο email: fcethnikos1927@gmail.com

Ακολουθεί και η σχετική αφίσα:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δήμος Σουφλίου: Οι αγρότες να δηλώσουν τις ζημίες από την κακοκαιρία για να αποζημιωθούν

editor

Καβάλα: Εξιχνιάστηκαν 6 περιπτώσεις κλοπών

editor

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης δικαίωσε την Δημοτική αρχή για τους χειρισμούς της σχετικά με το Αθλητικό Μπαλόνι

admin
26/04/2024 23:19