26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Στον Έβρο βρίσκεται ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Στεφανής – Αναμένουμε την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ κ.Φλώρου

Στον Έβρο βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Στεφανής, ενώ αναμένουμε εντός της εβδομάδας και την άφιξη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού κ. Φλώρου.

Όσον αφορά το πρόγραμμα τους για σήμερα ο κ. Στεφανής βρίσκεται στον βόρειο Έβρο και συγκεκριμένα θα επισκεφθεί τα φυλάκια της ζώνης ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού και θα ανταλλάξει ευχές με τους στρατεύσιμους και το μόνιμο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, ενώ στην συνέχεια θα συναντηθεί με εκκλησιαστικούς φορείς και τοπικούς παράγοντες της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα διανυκτερεύσει σε φυλάκιο του ποταμού Έβρου.

Ενώ για αύριο Μεγάλη Τρίτη, το πρόγραμμα του περιλαμβάνει, επίσκεψη στην πόλη της Αλεξανδρούπολης όπου και θα βρεθεί με τον Μητροπολίτη αλλά και το Δήμαρχο της πόλης. Το απόγευμα της Μ.Τρίτης αναμένεται η αναχώρηση του για την Αθήνα.

Έπειτα, την Μεγάλη Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021, θα βρίσκεται στην περιοχή του Έβρου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος με τη σειρά του θα μεταβεί σε σχηματισμούς της περιοχής καθώς και σε μονάδες αλλά και σε φυλάκια της ζώνης ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού.

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ορεστιάδα: Σε σοβαρή κατάσταση 13xρονη μαθήτρια που τραυματίστηκε πέφτοντας από κούνια

admin

Ανοίγουν και πάλι τα καταστήματα εστίασης που σφραγίστηκαν στην Αλεξανδρούπολη

editor

ΟΑΕΔ: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για επιδοτούμενη εργασία σε ανέργους στις Ανατ. Μακεδονία και Θράκη

editor
26/04/2024 8:50