19 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΑΜΘ: Ανοίγουν πιλοτικά την Δευτέρα οι συνοριακοί σταθμοί Προμαχώνα & Νυμφαίας

Αύριο Δευτέρα, 19 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει το πιλοτικό «άνοιγμα» του μεθοριακού σταθμού Προμαχώνα και Νυμφαίας, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη.

Παράλληλα ο κ. Τσώνης διευκρίνησε πως το άνοιγμα αφορά όσους είναι εμβολιασμένοι ή έχουν αρνητικό μοριακό τεστ χωρίς την επιβολή καραντίνας για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης αλλά και τους ταξιδιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σερβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού:

“Με την ευχή η φετινή σεζόν να είναι η αρχή της μετα-covid εποχής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την Δευτέρα 19 Απριλίου αναμένεται να ανοίξουν πιλοτικά τα χερσαία σύνορα του Προμαχώνα και της Νυμφαίας.

Το δίκαιο αίτημά μας για άνοιγμα ΚΑΙ του σταθμού της Νυμφαίας βρήκε ευήκοα ώτα καθώς αποτελεί βασικό πέρασμα των επισκεπτών της Περιφέρειάς μας, μέσω του οδικού τουρισμού.

Σημειώνω ότι το άνοιγμα αφορά όσους είναι εμβολιασμένοι ή έχουν αρνητικό μοριακό τεστ χωρίς την επιβολή καραντίνας για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης αλλά και τους ταξιδιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σερβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ (για το οποίο ισχύει ήδη με διμερή συμφωνία). Επιθυμία μας το ασφαλές άνοιγμα και η τήρηση των μέτρων.

Σας ευχαριστώ όλους όσοι ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα για συστράτευση.”

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Σεισμός στη Βουλγαρία: Αισθητός και στην Αλεξανδρούπολη

editor

Α. Λοβέρδος από την Αλεξανδρούπολη: Το ΠΑΣΟΚ μίκρυνε αλλά οι ρίζες του είναι πολύ βαθιές στην ελληνική κοινωνία

editor

Μεγάλη Παρασκευή: Τα Άγια Πάθη του Ιησού Χριστού

editor
19/03/2024 11:50