26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Επικίνδυνο ξύλινο κιόσκι του δήμου στην πλατεία Κύπρου, εδώ και χρόνια

Ένα επικίνδυνο ξύλινο κιόσκι που βρίσκεται στην πλατεία Κύπρου και ανήκει στον δήμο Αλεξανδρούπολης, παραμένει παρατημένο επί χρόνια, παρά τις κατά καιρούς εκκλήσεις των καταστηματαρχών της περιοχής σε υπηρεσίες και αυτοδιοικητικούς να δοθεί λύση.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, κάποια από τα ξύλα έχουν σαπίσει και υπάρχει κίνδυνος να πέσουν όχι μόνο αυτά αλλά και κάποια ακόμα κομμάτια της ξύλινης κατασκευής, που βρίσκεται στην πολυσυζητημένη οδό Κύπρου, η οποία έχει πλέον πεζοδρομηθεί. Από εκεί διέρχεται αρκετός κόσμος και υπάρχουν δίπλα καταστήματα εστίασης ή και κάποια που μπαινοβγαίνουν  πελάτες. Απέναντι βρίσκεται το κτίριο που στεγάζει διάφορες υπηρεσίες του δήμου, μαζί και το γραφείο του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλία Δαστερίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, όταν γινόταν η πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου, η οποία ως γνωστόν ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, επισημάνθηκε στους τότε αρμόδιους θεσμικούς της δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά δεν έκαναν το παραμικρό. Αυτούς τότε τους ενδιέφερε να γίνει ο πεζόδρομος και τίποτε άλλο.

“Εδώ και δυο χρόνια θέτουμε το πρόβλημα και στην προηγούμενη και στην σημερινή δημοτική αρχή, αλλά δεν έγινε τίποτα δυστυχώς”, ήταν τα σχόλια των απογοητευμένων καταστηματαρχών, που ακόμα και αν ήθελαν να κάνουν οι ίδιοι παρέμβαση με δικά τους έξοδα, φοβούνται ότι επειδή το κιόσκι ανήκει στον δήμο Αλεξανδρούπολης μπορεί και να… μπλέξουν.

Γι’ αυτό και μας σταμάτησαν και επεσήμαναν την επικινδυνότητα της κατάστασης, ζητώντας να την δημοσιοποιήσουμε μήπως και… συγκινηθούν οι αρμόδιοι και πράξουν τα αυτονόητα.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Σε Θεσσαλονίκη και Έβρο μεταβαίνει το Σαββατοκύριακο ο Τάκης Θεοδωρικάκος

editor

Ξάνθη: Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή ξυλείας

editor

Τράπεζες: Αυτές είναι οι χρεώσεις που καταργούνται

admin
26/04/2024 23:44