27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

“Χτύπημα” στη διακίνηση ναρκωτικών – Συνέλαβαν σε χωριό της Ορεστιάδας 46χρονο με 54 κιλά χασίς

Σημαντικό “χτύπημα” στη διακίνηση των ναρκωτικών στον Έβρο είχαμε χθες βράδυ, με την σύλληψη ενός 45χρονου από την περιοχή της Ορεστιάδας, ο οποίος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 54 κιλά ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι στα Πετρωτά Ορεστιάδας είδαν ξαφνικά αστυνομικούς να βρίσκονται στο χωριό τους και να προχωρούν σε μια σύλληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες του Τμήματος Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, αξιοποιώντας πληροφορίες και κινούμενοι αθόρυβα και μεοδικά, βρέθηκαν στο συγκεκριμένο χωριό και ξεκίνησαν την παρακολούθηση του 45χρονου ο οποίος μένει εκεί. Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να πηγαίνει σε εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρίσκεται δίπλα στο δικό του και εκεί είχε κρυμένα τα 54 κιλιά της ακατέργαστης κάνναβης.

Όπως έγινε γνωστό, τις ποσότητες αυτές έφεραν συνεργάτες του από την Αλβανία, αυτός τις αποθήκευε στο παρατημένο σπίτι και στη συνέχεια τις περνούσε από την παρέβρια περιοχή και μέσω του ποταμού Έβρου στην Τουρκία, σε συνεργασία με Τούρκους που μετείχαν στην διακίνηση αυτή. Φυσικά δεν μπορούσε παρά να παραδεχθεί την ενοχή του και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Έβρος: Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση με πλαστή άδεια οδήγησης

editor

Τραγούδι δώρο του Βασίλη Καρρά στον Νίκο Ρωμανό

editor

Παρμενίων 2019: Παρουσία του πρωθυπουργού

admin
27/04/2024 0:01