27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Το εστιατόριο Beefbar έρχεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Ο γαστρονομικός χάρτης της Αθηναϊκής Ριβιέρας μόλις απέκτησε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον: Από αυτόν τον Ιούλιο, το μοναδικό concept του Beefbar, δημιούργημα του ιδιοφυούς entrepreneur Riccardo Giraudi που ξεκίνησε από το Μόντε Κάρλο για να κατακτήσει την food & beverage σκηνή του πλανήτη, ταράζει τα νερά λανσάροντας ένα νέο κεφάλαιο στη φιλοσοφία των εστιατορίων που αποτελούν από μόνα τους προορισμό.

Αθήνα, Ιούνιος 2020 – Μονακό, Παρίσι, Σαιν-Τροπέ, Méribel, Σάο Πάολο, Μύκονος, Χονγκ Κονγκ, Mexico City, Τουλούμ…Οι επιλεκτικοί foodies σημειώνουν τώρα άλλη μία πινέζα στη γεωγραφία του fine dining που ξεφεύγει από την απλή εμπειρία του καλού φαγητού. Το ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace φιλοξενεί από τα μέσα Ιουλίου, και σε all-year λειτουργία, το concept restaurant που συνέλαβε πριν από δεκαπέντε χρόνια ο Riccardo Giraudi, ενσαρκώνοντας το όραμά του για τη δημιουργία ενός χώρου όπου η φιλοσοφία του καλού κρέατος συναντά τη φαντασία των διαφορετικών κοπών και την ποικιλία μίας ευρείας γκάμας επιλογών από όλο τον κόσμο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

BEEFBAR ATHENS Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα, Τηλέφωνο: +30 210 96 70 700, www.beefbar.com.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά από τις 18.30 μμ εώς τις 2.00 πμ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ:

Χάρης Ντάβλας, Davlas & PaRtners

E: harris@davlaspr.gr

T: +30 210 7224824 (11)

M: +30 6947249199

Related posts

To εορταστικό party της FILA στο κατάστημα New Cult στη Γλυφάδα

admin

Που συναντήσαμε τον Κωνσταντίνο Καζάκο;

editor

Πώς αντιμετωπίζει δραστικά τον πονοκέφαλο η Υβόννη Μπόσνιακ;

editor
27/04/2024 4:51