26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports

Με απουσίες και άμυνα ανάγκης στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Κρήτης κόντρα στον ΟΦΗ, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τον Γιώργο Δώνη να έχει να λύσει αρκετά προβλήματα ειδικότερα στην αμυντική γραμμή της ομάδας του.

Με τους Δώνη, Ζαχίντ, Ινσούα και Γιόχανσον να έχουν παίξει το τελευταίο τους παιχνίδι με την πράσινη φανέλα, τον Νούνες να βρίσκεται προς αποχώρηση και τον Νατζ τραυματία, οι «πράσινοι» θα βρεθούν στο Ηράκλειο με αποστολή… ιδιαίτερων συνθηκών.

Ειδικά στην άμυνα η κατάσταση είναι αρκετά άσχημη με μόλις πέντε διαθέσιμους ποδοσφαιριστές… Επιστρέφει για την επίθεση ο Περέα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής οι «πράσινοι» έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο και έπειτα έκαναν παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό έκαναν οι Νατζ, Νούνες, Γιόχανσον, Ινσούα και Πούγγουρας.

Αναλυτικά:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Related posts

H Αλεξανδρούπολη FC επιστρέφει στο «Φώτης Κοσμάς» και υποδέχεται τον Εθνικό Σοχού

editor

Basket League: Δεν κατεβαίνει στα πλέι οφ με Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

admin

Στο Πανευρωπαϊκό Ζίου Ζίτσου Ανδρών ο Μάνος Κωστογιάννης

editor
26/04/2024 16:25