26 Ιανουαρίου, 2022
Τεχνολογία

Νέα εταιρική ιστοσελίδα για την FOCUS-ON GROUP

Η FOCUS-ON GROUP ανανέωσε την διαδικτυακή της παρουσία λανσάροντας τη νέα και ακόμα πιο λειτουργική ιστοσελίδα της (https://focus-on.gr/).

Στόχος του Ομίλου είναι να παραμένει πάντα τεχνολογικά επίκαιρος, να ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς και να εξυπηρετεί με τον αρτιότερο τρόπο, τόσο τους πελάτες του όσο και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Συγκεκριμένα, το περιβάλλον της ιστοσελίδας έγινε ακόμα πιο φιλικό προς το χρήστη, χαρίζοντάς του μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, αλλά παράλληλα και πλούσιας πληροφόρησης.

Μέσα από την πλοήγησή του ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις τάσεις της αγοράς, για την χρησιμότητα αλλά και τα οφέλη των υπηρεσιών διαδικτύου σε μία σύγχρονη εποχή,  για το τι μπορεί να αποκομίσει από τη δική του διαδικτυακή παρουσία, το πώς μπορεί να ενισχύσει το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα έναντι των άλλων επιχειρήσεων του κλάδου του, να πάρει ιδέες από σύγχρονα projects που έχει ολοκληρώσει η FOCUS-ON ως τώρα, καθώς και να προγραμματίσει το δικό του ραντεβού με κάποιον εξειδικευμένο Σύμβουλο Διαδικτύου.

Ο πελάτης & συνεργάτης, αλλά και ο κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας, έχουν τη δυνατότητα μέσα από το πρωτοποριακό σύστημα V-Meeting να στείλουν τα αιτήματά τους και να έχουν άμεση επικοινωνία με τον προσωπικό τους σύμβουλο όπου βρίσκονται.

Η FOCUS-ON GROUP ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της το 2008 και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Programming και Μarketing, όπως κατασκευή ιστοσελίδων, ανακατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων- eshop, σχεδιασμό mobile applications, Google Ads και Social Media Marketing.

 

Δείτε περισσότερα στο επίσημο website της FOCUS-ON GROUP https://focus-on.gr/

Related posts

Εφαρμογή Missing Alert που βοηθά στον εντοπισμό αγνοουμένων

editor

Υπουργείο Παιδείας: Χωρίς αλλαγές το νομοσχέδιο για την πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

admin

Πρώτη πτήση του μεγαλύτερου πλήρως ηλεκτρικού αεροσκάφους στον κόσμο

editor