27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ Τοπικά Νέα

ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ: Οι υποψηφιότητες και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής

Να μαστε πάλι εδώ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί από την πρώτη στιγμή μας δείξατε μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Θα συνεχίσουμε και σήμερα ,με τι άλλο φυσικά με τις υποψηφιότητες των κομμάτων στον Έβρο.

Σε γενικές γραμμές δεν είδαμε κάποια εντυπωσιακή αλλαγή, ωστόσο το ενδιαφέρον στρέφεται πια στο ποιος θα πάρει την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Έβρου.

Εκεί όπου πραγματικά γίνεται ένας μικρός χαμός είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Νομίζω, αν δεν εχω χάσει το μέτρημα δηλαδή, ακούστηκαν πάνω από 30 ονόματα τον τελευταίο χρόνο. Βέβαια, αυτό έγινε όταν άρχισαν κάποιοι να καταλαβαίνουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι πρώτη δύναμη. Ο Στρατηγός τελικά φαίνεται πως θα κάνει την έκπληξη! Όχι ο πρώτος…Διότι στη Ν.Δ. θεώρησαν πως δεν αρκεί ένας και είπαν πως μας αξίζει και ένας δεύτερος. Δεν ήταν και λίγοι αυτοί που είχαν τον Φαραντάτο αουτσάιντερ, ο ίδιος μάλλον όπως λέει και η νεολαία «είχε πρόγραμμα».

Έκανε την έκπληξη της τελευταίας στιγμής και να’τος εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής Έβρου. Προς το παρόν φάνηκε πως την θα πληρώσει ο Σταύρος Κελέτσης, αλλά σώθηκε στο νήμα. Ίσως ο μοναδικός που ξεχωρίζει σε ένα πρόχειρο και αδύναμο ψηφοδέλτιο. Ο ίδιος αρκέστηκε να σχολιάσει την μη συμμετοχή του στις εκλογές με το σχόλιο «Ανθ’ ημών Γουλιμής» του Χαρίλαου Τρικούπη. Λίγο ο Γουλιμής,λίγο ο Τρικούπης,λίγο ο Κυριάκος και η τάξη επανήλθε. Ετοιμαστείτε και για άλλες εκπλήξεις πιθανότατα μεγαλύτερου μεγέθους…Δεν ήταν τυχαία εξάλλου η αιφνίδια μυστική επίσκεψη πολύ υψηλού πολιτικού προσώπου στην Αλεξανδρούπολη για να συναντήσει γνωστή πολιτική φυσιογνωμία της περιοχής. Διατηρήθηκε η μυστικότητα, αλλά υπήρξε παράπλευρη διαρροή. Εδώ θα τα μαθαίνετε όλα…

Σας αφήνουμε τώρα και θα επανέλθουμε λίαν συντόμως για να ρίξουμε κι’ άλλο «πιπέρι»

Related posts

Γ. Γεραπετρίτης: Η κυβέρνηση δεν προτίθεται να λάβει καθολικά απαγορευτικά μέτρα

editor

Δωρεάν rapid test από 24 έως 28 Απριλίου στον Δήμο Ξάνθης

editor

Την 338 Μοίρα στην αεροπορική βάση Ανδραβίδας επισκέφθηκε η ΠτΔ

editor
27/04/2024 6:15