27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Μήνυμα συναίνεσης Μητσοτάκη σε Μέτιο και Τοψίδη

Αυστηρό μήνυμα έστειλε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στους δύο διεκδικητές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και Χριστόδουλο Τοψίδη.

Με αποκλειστικές πληροφορίες από κύκλους του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών ο Πρόεδρος της Ν.Δ. τηλεφώνησε στον εκλεγμένο περιφερειάρχη που είχε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Μέτιο, καθώς και στον Χριστόδουλο Τοψίδη που είναι στέλεχος εγγεγραμμένο στη Νέα Δημοκρατία (και δεν διεγράφη ποτέ όπως θα ήθελαν κάποιοι «άσπονδοι» φίλοι του) και ζήτησε και από τους δύο να συνυπάρξουν και να συστρατεύσουν τις δυνάμεις τους για τις επερχόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές. Κυρίαρχος στόχος είναι να μη χαθεί καμιά ψήφος για το κόμμα και να μην επιτρέψουν τακτικές διχόνοιας και μικροκομματισμού. Να αποφευχθούν οι καπηλείες διαφόρων θερμόαιμων που έχουν διχαστικό αποτέλεσμα.

Με όλες τους τις δυνάμεις να ξεκινήσουν έναν προεκλογικό αγώνα για τη νέα μάχη των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης στους ψηφοφόρους της,ένα μήνυμα ενωτικό, ομόνοιας και αλλαγής.

Το ίδιο έκανε ο Πρόεδρος της νέας Δημοκρατίας και με τον εκλεγμένο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στο Κερατσίνι Χρήστο Βρεττάκο όπου ανέφερε ότι θα είναι δίπλα σε όλους τους έλληνες και επιθυμεί να είναι αρωγός στα μεγάλα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανεξάρτητα από την πολιτική απόχρωση του καθενός. Παρόμοια κίνηση έγινε και με τους 13 εκλεγμένους περιφερειάρχες, οι οποίοι προσκλήθηκαν στα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Related posts

Δήμος Αλεξανδρούπολης: H τελική σταυροδοσία

admin

ΤΑΑΕ ΕΒΡΟΥ για κορωνοϊό

admin

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τη Eurobank στο Λύκειο Φερών

editor
27/04/2024 2:23