2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Στην Αλεξανδρούπολη ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος

Τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019, ο Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη όπου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της XII Μεραρχίας Πεζικού Έβρου Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις στους Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτριο Πέτροβιτς και Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν οι βάσεις για διατήρηση και ενίσχυση της ήδη καλής και αποδοτικής συνεργασίας και ολοκληρώθηκαν με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και ευχών για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, ο Διοικητής 1ης Στρατιάς και ο Διοικητής της XII Μεραρχίας Πεζικού είχαν ολιγόωρη συνομιλία για κοινά θέματα συνεργασίας της Μητροπόλεως του Στρατού στην ακριτική περιοχή, ενώ με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου τονίστηκε η άριστη, διαχρονική συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου με τις ένοπλες δυνάμεις ιδιαίτερα σε περιόδους έκτακτης ανάγκης.

 

 

 

 

 

Πηγή: alexandroupolisonline.com

Related posts

Μεγάλη ανταπόκριση στους ειδικούς κάδους συγκέντρωσης μεταχειρισμένων ρούχων

admin

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

editor

Δήμος Καβάλας: Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας

editor
02/05/2024 1:04