30 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

ΒΙΝΤΕΟ – Ραφήνα – Πικέρμι: Εξοργισμένοι δημότες καταγγέλλουν απραξία του Δημάρχου Μπουρνούς «Καιγόμαστε γιατί δεν μάζεψε ούτε ένα χορταράκι στο Ντράφι – Μόνο αλητεία κάνει…»

Οι κάτοικοι της περιοχής για ακόμη μια φορά τρέχουν μόνοι τους με τους εθελοντές να περισώσουν ό,τι προλαβαίνουν.

Η φωτιά στην Πεντέλη μαίνεται, με περιοχές να έχουν εκκενωθεί. Ήδη η οργή των πολιτών είναι εμφανής με κατοίκους να καταγγέλουν ελλείψεις δυνάμεων της πυροσβεστικής.

Πιο συγκεκριμένα, ένας αγανακτισμένος πολίτης από το Ντράφι ξέσπασε στην κάμερα του ΣΚΑΪ κατά του Δημάρχου Ευάγγελλου Μπουρνούς.

Συγκεκριμένα είπε με οργή: «Ευχαριστούμε τον δήμαρχο που φέτος δεν ήρθε καθόλου. Δεν καθάρισε τίποτα, ούτε ξερά ούτε χλωρά. Είμαι οργισμένος, εδώ είναι το σπίτι μου. Έξω από το σπίτι μας έχει φωτιά και δεν υπάρχει πυροσβεστικό, όταν επάνω στην Πεντέλη έχει 100 πυροσβεστικά και εδώ έχει μόνο τους εθελοντές με έναν κουβά».

Οι κάτοικοι της περιοχής για ακόμη μια φορά τρέχουν μόνοι τους με τους εθελοντές να περισώσουν ό,τι προλαβαίνουν και ζητούν ενίσχυση των δυνάμεων στην περιοχή.

Ακόμη ένας κάτοικος ξεσπά κατά του δημάρχου σχολιάζοντας πως «αυτή η κατάσταση επικρατεί χρόνια. Είναι η κατάσταση του δημάρχου που δεν έχει κουρέψει ούτε ένα χορταράκι. Δεν κουρεύουν ούτε ένα χόρτο και δε ντρέπονται κιόλας. Όλα τα σπίτια κινδυνεύουν και οι οικογένειές μας, τον χιλιοπαρακαλάμε κάθε χρόνο να καθαρίσει και αυτός δεν κάνει τίποτα».

Πηγή: atticatoday.gr

Related posts

Συμμετοχή της Ελλάδας σε πολυεθνική άσκηση δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων στο Ισραήλ

editor

Μια «διεθνής» συνέντευξη του Πλαστικού Χειρουργού Αθανάσιου Χριστόπουλου στο Παρίσι

admin

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Άνοιξαν οι αιτήσεις για θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

editor
30/04/2024 19:34