27 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΑΡΧΗ: Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσουμε την κακοδιαχείριση κάθε μορφής στον δήμο μας

Στην παράταξη ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ έχουμε δεσμευθεί απέναντι σε όλους τους δημότες, πως η διαφανής διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων είναι η πρώτη και κύρια αρχή μας, και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσουμε την κακοδιαχείριση κάθε μορφής στον δήμο μας.

Για τους λόγους αυτούς, έχουμε στείλει επανειλημμένως επιστολές στον Δήμο Αλεξανδρούπολης με τις οποίες ζητούμε να μας ενημερώσει σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν διαχειριστικούς ελέγχους που έγιναν ή πρόκειται να γίνουν, καθώς και έχουμε θέσει ως θέμα στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ερώτημα σχετικά με την διενέργεια οικονομικών ελέγχων και πληροφορίες για τα ευρήματά τους.

Και όμως δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.

Αυτή τη φορά απευθυνθήκαμε εκ νέου με επίσημη επιστολή μας στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, μετά από πληροφορίες που έχουμε για νέο έκτακτο οικονομικό έλεγχο από κρατικό ελεγκτικό φορέα.

Προς ενημέρωση όλων των δημοτών δημοσιεύουμε την επιστολή μας, και περιμένουμε, αυτή τη φορά, ο Δήμαρχος να δώσει επιτέλους τις απαντήσεις που ζητούμε, καθώς οι πολίτες απαιτούν έγκαιρη και πλήρη αποτύπωση των στοιχείων της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου τους.

Επιστολή προς Δήμο Αλεξανδρούπολης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 7.6.24

Related posts

Έβρος: Συνελήφθησαν 3 διακινητές με 12 παράνομους μετανάστες

editor

Δήμος Σαμοθράκης: Έναρξη εκτέλεσης εργασιών στο δρόμο Χώρα – Αλώνια

editor

Στην Αλεξανδρούπολη ο Μητσοτάκης για τον “Παρμενίωνα”

admin
27/07/2024 2:31