3 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Στο Διδυμότειχο ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. Χριστόδουλος Τοψίδης

Στο Διδυμότειχο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, όπου προήδρευσε σε τεχνική σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και άλλων επιτελών του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηακν ζητήματα τεχνικής φύσεως αλλά και στρατηγικής ανάπτυξης της περιοχής με την χρήση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων που διαθέτει η Περιφέρεια. Συζητήθηκαν, όλες οι τεχνικές ανάγκες που έχει ο Δήμος Διδυμοτείχου και παράλληλα δράσεις και έργα σημαντικού αντίκτυπου για την περιοχή.

“Η συνεργασία με τον α’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Διοίκησής μας, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε την αναπτυξιακή ώθηση που έχει ανάγκη η περιοχή μας” σχολίασε ο κ. Περιφερειάρχης, ευχαριστώντας όλους τους παριστάμενους για τη συμμετοχή τους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Βενετίδης Κωνσταντίνος, Κατσογριδάκης Στυλιανός, Μπαχαρίδου Φανή και Πουλιλιός Ευάγγελος, ο Δ/ντης του γραφείου Περιφερειάρχη Μαυρίδης Βασίλειος καθώς και ο μηχανικός Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη κος Στογιαννίδης Σταύρος.

Related posts

Επίδομα 400 ευρώ: Μέχρι πότε η προθεσμία για καταχώριση IBAN

admin

Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε πέντε διακινητές, για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών

editor

12 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν σε Έβρο και Δράμα

editor
03/05/2024 22:53