6 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Παραιτήσεις Προέδρου & Διευθύνοντος στον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης – Έτοιμο το νέο Δ.Σ. και ανακοινώνεται αύριο

Τις παραιτήσεις τόσο του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Α.Ε., όσο και του Διευθύνοντος Συμβούλου, ζήτησε η Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, ως ο μοναδικός Μέτοχος της Εταιρείας.

Όσοι γνώριζαν καλά, θεωρούσαν δεδομένη τη ρήξη αλλά και την εξέλιξη των πραγμάτων. Ο Κώστας Χατζημιχαήλ, αφού ως Πρόεδρος δεν είχε αρμοδιότητες, αναζητούσε συνεχώς αφορμές ώστε να μειώσει τον Χατζηκωνσταντίνου μήπως και αναλάβει ο ίδιος την θέση του Δ/νων Συμβούλου. Και αυτό γινόταν είτε με διαρροές εσωτερικών ευαίσθητων ζητημάτων του Οργανισμού σε φιλικά του ΜΜΕ που προσπαθούσε να τα χρεώσει στον Χατζηκωνσταντίνου είτε με προσωπικές αναφορές εναντίον του ίδιου προσώπου σε στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ. Σημαντικό ρόλο δίπλα στο νυν Πρόεδρο αποδίδουν όλοι και σε γνωστή ξανθιά ύπαρξη.

Ωστόσο, ήταν τόσο διαβασμένος που δεν γνώριζε πως ο νόμος ορίζει για όλους τους φορείς του Μητρώου Γενικής Κυβέρνησης, όπως είναι ο ΟΛΑ, την προϋπόθεση ως εκτελεστικά μέλη του ΔΣ να είναι κάτοχοι πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών. Κάτι που δεν διαθέτει ο κ. Χατζημιχαήλ, αφού είναι απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Και στο τέλος όλης της προσπάθειας και με την «φαγωμάρα» στο απροχώρητο, ο μέτοχος τους έστειλε σπίτι τους και τους δύο. Να θυμίσουμε πως και τα δύο πρόσωπα ήταν επιλογές της Κυβέρνησης και κυρίως του βουλευτή Έβρου κ. Χρήστου Δερμεντζόπουλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μετά και την επίσκεψη του Δ/νων Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πολίτη στην Αλεξανδρούπολη, είχαν επισπευθεί οι διαδικασίες και αύριο αναμένεται η ανακοίνωση των ονομάτων που θα αντικαταστήσουν το άσπονδο δίδυμο.

Related posts

Στο Δήμο Πετρούπολης ο Περιφερειάρχης Αττικής – Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους 18 εκατ. ευρώ, υλοποιούνται σημαντικά έργα και αναπτυξιακές δράσεις στην πόλη

editor

Δήμος Ιάσμου: 21ο Φεστιβάλ Κερασιού

editor

Συλλήψεις αλλοδαπών σε Έβρο και Καβάλα για οδήγηση αυτοκινήτων χωρίς δίπλωμα

editor
06/05/2024 5:33