4 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Η νυχτερινή διασκέδαση της Αλεξανδρούπολης και οι celebrities

του ειδικού συνεργάτη

Ο χορός καλά κρατεί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης αφού με τα τελευταία στοιχεία από τα όμορα τελωνεία του νομού προκύπτει ότι η επισκεψιμότητα από Τούρκους αλλά και Βαλκάνιους τουρίστες μόνο αυξητικές τάσεις έχει.

Έτσι τα ξενοδοχεία, τα δωμάτια μακροχρόνιας μίσθωσης, που έχουν πολλαπλασιαστεί τον τελευταίο καιρό στην πόλη και αποτελούν μία βασική πηγή εσόδων για τους Αλεξανδρουπολίτες που έχουν επενδύσει σε αυτά, τα καταστήματα εστίασης, αλλά και τα κέντρα διασκέδασης, όλοι τους είναι ευχαριστημένοι από την κίνηση που υπάρχει κυρίως τα σαββατοκύριακα και την περίοδο του χειμώνα!

Το αδιαχώρητο έγινε χθες το βράδυ στο κέντρο διασκέδασης Pico Plus, κυρίως από νεαρές ηλικίες, που λένε ναι στην ελληνική λαϊκή διασκέδαση με μπουζούκι, γαρύφαλλο, τσιφτετέλι και ζεϊμπέκικο.

Και με αυτό τον τρόπο γιόρτασαν το “Όχι” της 28ης Οκτωβρίου, χορεύοντας, πίνοντας και διασκεδάζοντας. Η διασκέδαση όμως δεν είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς, το παρών έδωσε και ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης, ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος και ο πασίγνωστος δημοσιογράφος ρεπόρτερ παρουσιαστής Παλαιστιδης (δεν θυμάμαι το μικρό του, να με συγχωρέσει), ακολουθεί φωτό.

Αλλά η Αλεξανδρούπολη έχει κι άλλες προτάσεις διασκέδασης την γνωστή disco που αναβιώνεται κάθε Σάββατο στο πάρκο Αλτιναλμάζη. Εκεί βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πέτροβιτς και χόρεψε μαζί με φίλες σε ρυθμούς Disco Και θυμήθηκε τα νιάτα του. Ας κρατήσουν οι χοροί λοιπόν και πάντα τέτοια να ευχηθούμε εμείς!!!!!!

Ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος σε ένα θερμό διάλογο με τον δημοσιογράφο κ. Παλαιστίδη

Ο δήμαρχος Ιωάννης Ζαμπούκης με τον δημοσιογράφο και φίλο του κύριο Παλαιστίδη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πέτροβιτς σε φιγούρες disco

Related posts

Άδ. Γεωργιάδης: Δεν μπορεί να γίνει διατίμηση στα προΐόντα – Έκανε μόνο η Λευκορωσία και την απέσυρε

editor

Κελέτσης: Θετικοί στον κορονοϊό δυο συνεργάτες του – Σε καραντίνα άλλοι τρεις – Κρούσματα στην Αντιπεριφέρεια Έβρου

editor

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών; Γιατί το φέρνει τώρα ο Κ. Μητσοτάκης – Τι θα κάνει με όσους αντιδρούν

editor
04/05/2024 3:11