3 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται κατά τόπους στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά (πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης), στις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια. Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν στη Θεσσαλία (στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας και στα νότια τμήματα του νομού Λάρισας), στη Στερεά (στους νομούς Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και Φωκίδας) και στην Ήπειρο (στους νομούς Αρτας και Πρέβεζας).
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα νότια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση 2 με 3 βαθμούς σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα δυτικά τους 24 με 26 και στα ανατολικά τους 28 με 31 βαθμούς κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που γρήγορα θα σταματήσουν ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν εκ νέου σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα νότια τμήματα της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Related posts

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του ΕΟΔΥ για τρεις περιοχές του Έβρου

editor

Στη Σαμοθράκη έφτασε ένα από τα πέντε υπερσύγχρονα πλωτά ασθενοφόρα του Λιμενικού

editor

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν έξι άτομα για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

editor
03/05/2024 19:06