7 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Επίσκεψη Μελισσανίδη στην Αλεξανδρούπολη: Νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που αφορά φυσικό αέριο


Το “τερπνόν μετά του ωφελίμου” συνδύασε κατά την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη ο “ισχυρός άνδρας” της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, που με το υπερπολυτελές κότερο του “LADY VERA”  βρέθηκε πριν από δέκα ημέρες στο λιμάνι αλλά και στην πόλη.
Πέρα από τις διακοπές που έκανε με την θαλαμηγό του ο κ.Μελισσαρίδης σε Λήμνο Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια στην Σαμοθράκη, βρέθηκε στην πρωτεύουσα του Έβρου και για επαγγελματικούς λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο ιδιοκτήτης της κορυφαίας εταιρείας πετρελαιοειδών “Aegean Oil” η οποία διαθέτει εγκαταστάσεις καυσίμων στην Αλεξανδρούπολη προς την πλευρά του αεροδρομίου, σχεδιάζει την ανάπτυξη στην περιοχή μας και εμπορίας υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Επιχειρηματικός τομέας που ήδη ασχολείται με την εταιρεία “Aegean Power” και θέλει να δημιουργήσει χώροyς αποθήκευσης φυσικού αερίου δίπλα στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών και σε έκταση που διαθέτει. Με στόχο φυσικά να εμπορεύεται το φυσικό αέριο στις βαλκανικές και όχι μόνο χώρες μέσω της Αλεξανδρούπολης.
Γι’ αυτό το “αφεντικό” της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε συζητήσεις και επαφές όχι μόνο με τα στελέχη της εταιρείας του στην περιοχή, αλλά και με ανθρώπους που θα υλοποιήσουν το συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχέδιο.

Related posts

Το Εθνικό φρόνημα των μαθητών του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης μετουσιώνεται σε τέχνη! (video)

editor

Δωρεάν rapid test από 12 έως 16 Ιουνίου στον Δήμο Ξάνθης

editor

Ανατροπή οχήματος με δύο στρατιωτικούς τραυματίες στην περιοχή του Άβαντα Αλεξανδρούπολης

editor
07/05/2024 9:53