3 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ένωση Οικοδόμων Αλεξανδρούπολης για τον θάνατο 67χρονου στο Σουφλί

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων με ανακοίνωσή του εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη, για τον θάνατο του 67χρονου εργάτη στο Σουφλί. Επίσης, μετέφερε τα βαθιά του συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη του στην οικογένεια και τους οικείους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ της Ένωσης οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και περιφέρειας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό ενός ακόμα εργαζομένου!

Αυτήν τη φορά στην περιοχή του Σουφλίου, ο συνάδελφος χειριστής άφησε την τελευταία του πνοή μεγαλώνοντας την μακάβρια λίστα των εργατικών δυστυχημάτων στην περιοχή μας. Για άλλη μια φορά θα πούμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο ή κακιά στιγμή.

Η εντατικοποίηση της εργασίας σε όλους τους κλάδους και οι ελλείψεις μέτρων ασφαλείας που γιγαντώνονται με τους νόμους που θέσπισαν όλες οι κυβερνήσεις είναι τα “μέσα” που σκοτώνουν.

Αν αναρωτιέται ακόμα κάποιος το γιατί, μέτα από τόσες ζωές που χάθηκαν μόνο τον τελευταίο χρόνο στη χώρα μας, η απάντηση είναι μία: Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Related posts

Γ. Πλακιωτάκης: Χρηματοδότηση ύψους 8,5 εκάτ. ευρώ για το λιμάνι της Καμαριώτισσας

editor

Δήμαρχος Ξάνθης: Η διαχρονική προσφορά των Αιμοδοτών έχει καταγραφεί στη συνείδηση και την καρδιά της τοπικής κοινωνίας

editor

Πτηνοτροφική μονάδα στην Πρώτη Σερρών παράγει αβγά με …φασκόμηλο

editor
03/05/2024 22:34