3 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Γιώργος Σκορδίλης για το Τουρκικό Προξενείο στην Θράκη

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκορδίλης και εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας με ανάρτησή του στο facebook λέει τα εξής:

“Δεν ξέρω ποιος είναι επικεφαλής στο Τουρκικό Προξενείο στην Θράκη αλλά δηλώνω ευθαρσώς και δημόσια ότι θέλω να τον γνωρίσω γιατί είναι πολύ μάγκας.

Το να μαντρώσεις δυο τύπους και να τους στείλεις πράκτορες στην Ελληνική Βουλή δεν είναι κάτι δύσκολο. Επίσης δεν είναι δύσκολο να πουλήσεις πατριωτισμό του στυλ : Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο.
Αλλά να καταφέρεις να κανεις ένα ολόκληρο κόμμα να σε στηρίζει και να σε υποβοηθά δεν το λες και τόσο εύκολο.

Το κατάφερε όμως ο μάγκας. Και το κατάφερε πατώντας τα σωστά κουμπιά. Αυτοπροσδιορισμός. Δικαιώματισμος, κοκ.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι έχει απέναντι του ένα μάτσο ετερόκλητους αριστεριστές, απάτριδες με εθνική συνείδηση κάτω του μηδενός, και με iq που θυμίζει πολικές θερμοκρασίες (-135) όλα τα αλλά ήταν piece of cake.

Παρατηρώ λοιπόν εδώ και μέρες αρκετούς Συριζαίους να μπερδεύουν εσκεμμένα τον αυτοπροσδιορισμό που είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου με την θεσμική εκπροσώπηση.

Αν κάποιος κάτοικος της Ελλάδας αισθάνεται τούρκος είναι δικαίωμα του. Δεν είναι δικαίωμα του όμως να κατέρχεται στις εκλογές με αυτή την ταυτότητα και αυτό δεν είναι αντιδημοκρατικό όπως υποστηρίζουν κάποιοι. Είναι κοινή λογική.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας λαός ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει αν θα έχει μια Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι ή αν θα πρέπει να υπάρξει μια σκληρή γραμμή σε κάποια ευαίσθητα εθνικά θέματα. Αφού ως φαίνεται δεν μπορούν οι πολιτικοί τάγοι μας να καταλήξουν σε μια συμφωνία για το ποιον δρόμο θα ακολουθήσουμε αναγκαστικά την λύση θα την δώσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Σύντομα…”

Related posts

ΠΓΝΑ: Καινοτόμο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε ηλικιωμένους

editor

Εγκαινιάστηκε το Ιστορικό Δημαρχείο της Ξάνθης

editor

Γ. Γεραπετρίτης: Ναι στο διάλογο με την Τουρκία, αλλά όχι υπό απειλές

editor
03/05/2024 15:30