3 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Διοίκηση ΤΙΕΔΑ: Ξαναλειτουργούμε τα ιαματικά λουτρά Τραϊανούπολης νόμιμα, με ασφάλεια και αναβαθμισμένα

“Τα ιαματικά λουτρά της Τραϊανούπολης θα ξαναλειτουργήσουν νόμιμα, με ασφάλεια και με αναβαθμισμένες τις εγκαταστάσεις”. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου η διοίκηση της ΤΙΕΔΑ.

Ο Πρόεδρος της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Δήμου Αλεξανδρούπολης Τάσος Σεραφειμίδης, ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Κυριακίδης και ο Αντιδήμαρχος Δόμησης και πρώην Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Βασίλης Δέλκος, ενημέρωσαν για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη από την στιγμή που ανέλαβε έως και σήμερα.

Αρχικά ο κ.Σεραφειμίδης επεσήμανε ότι εξασφαλίστηκε η αδειοδότηση και το ειδικό σήμα για την λειτουργία των ιαματικών λουτρών, προκειμένου αυτά να είναι νόμιμα. Επεσήμανε την στείρα άρνηση της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα της παράταξης του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, που παρέδωσε τις εγκαταστάσεις σε τραγική κατάσταση λόγω αδιαφορίας και ανικανότητας.

Ο Αντιπρόεδρος κ.Κυριακίδης τόνισε ότι η διακήρυξη για ανάδοχο που θα αναλάβει με νόμιμες διαδικασίες την λειτουργία των λουτρών, με παρεμβάσεις για βελτίωση των εγκαταστάσεων και σωστή λειτουργία τους, ώστε να προσφέρονται όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες σε όσους τα χρησιμοποιούν.

Τέλος, ο πρώην Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ και νυν Αντιδήμαρχος κ.Δέλκος εξέφρασε την χαρά, ικανοποίηση και ανακούφιση τοου, αφού αυτός ανέλαβε σε απαράδεκτη κατάσταση τις εγκαταστάσεις και χωρίς νόμιμη λειτουργία, ανέλαβε το πολιτικό κόστος να σταματήσει η λειτουργία τους μέχρι να εξασφαλίσουν νόμιμη άδεια λειτουργίας και οι εγκαταστάσεις να βελτιωθούν.

 

Πηγή: evrosnews

 

Related posts

Αποτελέσματα ελέγχων για Covid-19 στο δήμο Αλεξανδρούπολης & δήμο Σαμοθράκης

editor

Ανδρέας Χολέβας: Ο ομογενής που ορκίστηκε στο Σουφλί και έγινε εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά όπως ονειρευόταν!!!

editor

Σήμερα το τελευταίο “αντίο” στον αγωνιστή που ενέπνευσε τους Θρακιώτες

editor
03/05/2024 8:03