1 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Διδυμότειχο: Υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο ‘’Ανάπλαση Κοινόχρηστων χώρων 2022’’

Υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο ‘’Ανάπλαση Κοινόχρηστων χώρων 2022’’ μεταξύ του Δημάρχου κ. Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και του αναδόχου εργολάβου με την επωνυμία ‘’Κ/Ξ5 Τσακιρούδης Ευάγγελος- Παπαδόπουλος Αδαμάντιος’’, στο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου. Ο συνολικός προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στα «161.290.32 ευρώ» ( χωρίς Φ.Π.Α) και «200.000,00 ευρώ» ( με Φ.Π.Α).

Γενικά με την μελέτη αυτή προβλέπεται η ανάπλαση της βόρειας περιμετρικής οδού του Διδυμοτείχου. Η ανάπλαση συνίσταται στην κατασκευή στη νότια πλευρά της οδού , πεζοδρομίου πλάτους 2,80m με τα αντίστοιχα κρασπεδόρυρθα σε μήκος 440m. Στη βόρεια πλευρά της οδού θα κατασκευαστούν μόνο τα κρασπεδόρυθρα, στο ως άνω μήκος 440m . Προβλέπεται επίσης η κατασκευή της υποδομής του ηλεκτροφωτισμού της οδού (στο νότιο πεζοδρόμιο). Οι προβλεπόμενοι 17 ιστοί φωτισμού και το αντίστοιχο υπόγειο καλώδιο θα περιληφθούν σε επόμενοι εργολαβία . Το πεζοδρόμιο των 2,80m πλάτους θα κατασκευαστεί με πέντε σειρές πλακών τσιμέντου , με μία σειρά κίτρινων ριγέ πλακών όδευσης τυφλών και τέλος μια σειρά πλακών τσιμέντου.

Related posts

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε Αρχές και θεσμικούς φορείς

admin

Το νησί της Παναγίας φωτίζει η Εβρίτικη εταιρεία “DASTERI AE”!

editor

Παρατείνεται το κλείσιμο των σχολείων

admin
01/05/2024 8:00