21 χρόνια πέρασαν από τότε που το εστιατόριο “Αη Γιώργης” άνοιξε τις πόρτες του στην Μάκρη της Αλεξανδρούπολης και κέρδισε αμέσως το κοινό με την κοσμοπολίτικη αύρα του και τις γευστικές του προτάσεις.
Εδώ εδραιώθηκε η έννοια της υψηλής γαστρονομίας. Κοντά του μάθαμε τι είναι το cheviche, οι γαρίδες tere και άλλα πιάτα που βρήκαν μια θέση στην καρδιά μας – και, όπως είναι αναμενόμενο πολλούς επίδοξους μιμητές!
Εδώ αποδείχτηκε εμπράκτως πως μπορεί και στην Αλεξανδρούπολη ένα εστιατόριο να έχει τόσο υψηλή ποιότητα, να κερδίζει βραβεία και να διαρκεί στον χρόνο.
21 χρόνια κόπων και περιπετειών, δημιουργιών και επιτυχιών και ακόμα μένει αναλλοίωτη η διάθεση για προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.
Την Πέμπτη 27 Απριλίου ο ιδιοκτήτης του Άη Γιώργη, Ανδρέας Ανδρέογλου άνοιξε τις πόρτες του εστιατορίου του και κάλεσε εκλεκτούς πελάτες και φίλους προκειμένου να γιορτάσουν τα 21 χρόνια λειτουργίας με ένα μοναδικό μενού δια χειρός του καλού του φίλου και σεφ Λευτέρη Λαζάρου.
Ο κ. Λαζάρου μαζί με την ομάδα του από το Βαρούλκο ετοίμασαν ένα μενού αποτελούμενο από θαλασσινά και όπως ήταν αναμενόμενο άφησε τους παρευρισκόμενους “μαγεμένους” από τις γεύσεις.
Από την βραδιά φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και η γενέθλια τούρτα της οποίας το κεράκι έσβησαν όλο το προσωπικό του Άη Γιώργη μέσα και έξω από την κουζίνα.
Ας του αναγνωρίσουμε, λοιπόν, εδώ του Ανδρέα Ανδρέογλου πως έφτιαξε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στον Έβρο και σε όλη την Ελλάδα και ας του ευχηθούμε να συνεχίσει να ανεβάζει τον πήχη.
Χρόνια πολλά “Άη Γιώργη” – Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα:
Πηγή: e-evros.gr