26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Η ΤΙΕΔΑ αγοράζει γραφεία από την Θεσσαλονίκη!

Μόνο δυσάρεστη έκπληξη προκάλεσε στη διοίκηση και τα μέλη του εμπορικού  συλλόγου Αλεξανδρούπολης και του Επιμελητηρίου Έβρου  η απόφαση της διοίκησης της ΤΙΕΔΑ να αγοράσει έπιπλα γραφείου με απευθείας ανάθεση από επιχείρηση με έδρα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου όλες οι δημοτικές αρχές προσπαθούν να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις που λειτουργούν στον Δήμο τους, ο Γιάννης Ζαμπούκης  και οι συνεργάτες του προχωρούν σε τέτοιες απαράδεκτες αποφάσεις.

Να θυμηθούμε ότι η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ελένη Ινζτεπελίδου  κάποτε τόλμησε να διεκδικήσει ως υποψήφια την Προεδρία του Επιμελητηρίου Έβρου. Έτσι θα στήριζε τα συμφέροντα των Εβρίτικων επιχειρήσεων; Ευτυχώς που δεν….

Και δεν είναι η 1η φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι μια συνήθης τακτική της Δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης. 

Σ ε άλλη περίπτωση, ανέθεσε την προβολή του ΤΕΒΑ σε διαφημιστική εταιρεία με έδρα το ΠΑΝΟΡΑΜΑ Θεσσαλονίκης.  

Μάλιστα προφανώς αυτή η εταιρεία επέλεξε να αποκλείσει τα ΜΜΕ που δεν κάνουν τα κέφια της κυρίας Αντιδημάρχου και του αφεντικού της, όπως αφοπλιστικά έγραψε η ίδια σε δημόσιο έγγραφο που έστειλε πρόσφατα σε αυτά τα ΜΜΕ.

Ένα άλλο γεγονός που εξοργίζει τους επιχειρηματίες του Δήμου είναι ότι στην απόφαση της ΤΙΕΔΑ, φαίνεται πως μόνο ο κ. Μερκούρης διαφώνησε με την απευθείας ανάθεση.

Η κ. Δερμετζοπούλου Παναγιώτα που είναι επιχειρηματίας στην Αλεξανδρούπολη και η κ. Βιργινία Μπουτζίκα που επίσης δραστηριοποιείται στη  Αλεξανδρούπολη καθώς και Γιατρός Αλεξανδρούπολης  κ. Παναγιώτης Αγγελίδης ψήφισαν την απόφαση. Οι υπόλοιποι απουσίαζαν.

Να φανταστούμε οτι η κ. Δερμεντζοπούλου συστήνει τα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης για  αντίστοιχες δουλειές τουριστικού χαρακτήρα στην Αλεξανδρούπολη (μεταφορές επιβατών, φιλοξενίες δημοσιογράφων, εισιτήρια κλπ).

Διαβάστε παρακάτω την απόφαση προμήθειας με απευθείας ανάθεση!

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΙΕΔΑ

Related posts

Όσα είπε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την Τουρκία

editor

Καβάλα: Ανακοίνωση ιατρικών συλλόγων ΑΜΘ για στελέχωση στα ασθενοφόρα

editor

Ενίσχυση του δικτύου ύδρευσης της Δ.Ε. Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης

editor
26/04/2024 18:40