5 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Τ. Θεοδωρικάκος: Οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται από όλους

«Γκάζια» από το Τάκη Θεοδωρικάκο για να βρεθούν οι ένοχοι του ξυλοδαρμού της οικογένειας Γερμανών τουριστών στη Κρήτη. Την ίδια ώρα ο υπ. Προστασίας του Πολίτη ενημερώθηκε και για το περιστατικό με πρωταγωνιστή βουλευτή που οδηγούσε επικίνδυνα στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, σε κατ’ ιδίαν επικοινωνία προχώρησε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη με τον Γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης , υποστράτηγο Λυμπινάκη Γεώργιο, μετά τις αναφορές για παρέμβαση στο θέμα της επιβολής σχετικού προστίμου και αφαίρεσης πινακίδων σε βουλευτή, στη περιοχή του Κοιλιάρη, που παραβίασε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο υπουργός διεμήνυσε πως «ούτε κατά διάνοια δεν πρέπει να αλλάξει οτιδήποτε όσον αφορά την κλήση και τις ποινές που επιβλήθηκαν στον εν λόγω βουλευτή, για παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας». Χαρακτηριστικά ανάφερε πως «οι βουλευτές είναι οι πρώτοι που πρέπει να τηρούν τους νόμους».

«Να βρεθούν οι ένοχοι του ξυλοδαρμού της οικογένειας Γερμανών τουριστών στη Κρήτη»

Την ίδια ώρα, όπως προαναφέρθηκε, ο υπουργός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι εξοργισμένος όσον αφορά το περιστατικό με την καταδίωξη και τον ξυλοδαρμό των τουριστών από τη Γερμανία , όταν έκαναν το… λάθος να προσπεράσουν νόμιμα ένα αγροτικό όχημα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, έχει ζητήσει την απόλυτη κινητοποίηση των αστυνομιών έτσι ώστε να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης.

Related posts

ΑΜΘ: Τι ισχύει με τις σχολές οδήγησης – Ποιες κατηγορίες αναστέλλουν τη λειτουργία τους

editor

Δωρεάν rapid test από 21 έως 25 Νοεμβρίου στον Δήμο Ξάνθης

editor

Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού στο Επισκοπείο Διδυμότειχου

editor
05/05/2024 14:05