29 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δήμαρχος Ξάνθης: Η διαχρονική προσφορά των Αιμοδοτών έχει καταγραφεί στη συνείδηση και την καρδιά της τοπικής κοινωνίας

Με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Χρήστο Πρωτόπαπα συναντήθηκε την Κυριακή, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, στο περιθώριο του Επιστημονικού Συνεδρίου των Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που διοργανώθηκε στην Ξάνθη και το οποίο, ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ και εκπρόσωποι των Εθελοντικών Συλλόγων της χώρας, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, με τον Δήμαρχο να αναφέρεται στη μεγάλη συμβολή των Εθελοντών Αιμοδοτών, τόσο στη διάδοση του Εθελοντισμού, όσο και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής στις τοπικές κοινωνίες.

«Σας συγχαίρω για το έργο σας, το οποίο προσφέρετε αδιάλειπτα όλα αυτά τα χρόνια. Ο ρόλος που διαδραματίζετε έχει καταγραφεί στη συνείδηση και την καρδιά των τοπικών κοινωνιών, που αναγνωρίζουν την προσφορά, αλλά και τη δύναμη ψυχής που χαρακτηρίζει τους Εθελοντές Αιμοδότες», τόνισε ο Δήμαρχος Ξάνθης, υπογραμμίζοντας ότι η δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια που επιτελείται, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη 2 ημεδαπών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

admin

Καβάλα: Η αρμενική κοινότητα της πόλης τίμησε τη μνήμη και τα θύματα της γενοκτονίας

editor

«Συναγερμός» για περιστατικά εξαπάτησης πολιτών σε ανατ. Μακεδονία και Θράκη – Συστάσεις από τις αρχές

editor
29/02/2024 21:34