26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Διέγραψε τον Δημοσχάκη πριν λίγο η Ν.Δ. – ΔΕΙΤΕ την απόφαση

Την διαγραφή του Σπύρου Δημοσχάκη, γιο του πρώτου σε ψήφους βουλευτή Έβρου Τάσου Δημοσχάκη, ανακοίνωσε πριν από λίγο επίσημα η Νέα Δημοκρατία.

Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Παύλου Μαρινάκη και όπως αναφέρεται:

“Διαγραφή του Σουρίδωνος Δημοσχάκη του Αναστασίου από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, την οποία είχε προαναγγείλει το Evros-news.gr, που ήταν το μοναδικό ΜΜΕ του νομού Έβρου το οποίο ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα ηθικής τάξης, ήταν αναμενόμενη. Μετά την “ανταρσία” του Σπύρου Δημοσχάκη, ο οποίος διέσπασε την συνδικαλιστική παράταξη του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής που πρόσκειται στο κυβερνών κόμμα και με την οποία εκλέχθηκε, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος με τις ψήφους ΚΙΝ.ΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις στη Ν.Δ όχι μόνο για το νεαρό υιό του βουλευτή Έβρου, αλλά και για τον πατέρα του, αφού τον κατηγορούν και αυτόν πως δεν έκανε το παραμικρό να αποτρέψει την συγκεκριμένη αντικομματική ενέργεια.

Αναμένεται μάλιστα να ακολουθήσει και ανακοίνωση της Ενιαίας Κίνησης Υπαλλήλων της Βουλής που πρόσκειται στη Ν.Δ, για όλα αυτά που συνέβησαν και την “ανταρσία” του Σπύρου Δημοσχάκη, το αλισβερίσι του στο παρασκήνιο με τις παρατάξεις ου ΚΙ.ΑΛ-ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να εξυπυρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα και φιλοδοξίες. Κόντρα σε μια παράταξη και ένα κόμμα, το οποίο τον διόρισε εκτός ΑΣΕΠ αρχικά συμβασιούχο στη Βουλή και στη συνέχεια τον μονιμοποίησε.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Ήθη και έθιμα των Θεοφανείων σε διάφορες περιοχές της Θράκης

editor

Αλεξανδρούπολη – Κυρ. Μητσοτάκης: Σε όλη αυτήν την προσπάθεια θα σταθούμε δίπλα σας

editor

Κάλεσμα για ανακύκλωση δέντρων από το Δήμο Αλεξανδρούπολης

admin
26/04/2024 20:57